Hövding · Publicerad Igår 08:06

Vill du arbeta på ett företag som har en unik produkt? Hövding söker nu en Algoritmutvecklare till kontoret i Malmö!

Är du en person som anser att ingenting är omöjligt? Vill du jobba i en roll med att utveckla Hövdings rörelsealgoritm i airbagcykelhjälmen? Då kan det vara dig vi söker till tjänsten som Algoritmutvecklare till Hövding i Malmö.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hövding triggas av det omöjliga och tycker att nyfikenhet är en dygd. Med metoder och teorier hämtade främst från signalbehandling och statistisk maskininlärning ägnar sig Hövding åt algoritmutveckling för att kunna åstadkomma något som inte gjorts förut. Du kommer att få arbeta med en unik produkt som räddar liv! Hövding är även en human arbetsgivare med ett mycket bra förmånserbjudande.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Algoritmutvecklare kommer du att arbeta med utvecklingen av Hövdings rörelsealgoritm i airbagcykelhjälmen. Till din hjälp har du olika metoder från signalbehandling och statistisk maskininlärning. Du kommer att samla i data ifrån videoanalys av rörelsemönster. Med denna data som grund kommer du att förvalta och förbättra nuvarande algoritm, men framförallt utveckla nya algoritmer.

Rollen innebär också

Din placering är kontoret i centrala Malmö där huvuddelen av vårt starka utvecklingsteam sitter tillsammans med resten av Hövdinggänget.

VEM ÄR DU?

Du har:
  • en akademisk examen inom teknisk matematik, datavetenskap, teknisk fysik, elektroteknik eller annat angränsande område. Har du forskarutbildning eller har du arbetat inom forskning och utveckling ser vi det som meriterande.
  • kunskap inom kodningsteori, maskininlärning eller digital signalbehandling.
  • erfarenhet av programmering i C/C++, Python eller Java.
  • gärna goda matematiska kunskaper.
För att lyckas och vara framgångsrik i rollen krävs det att du:
  • behärskar flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • har gediget intresse för problemlösning.
  • är ansvarstagande. Du tar självständigt initiativ till aktiviteter för att nå uppsatta mål och kan med din expertis, analytiska förmåga och kreativitet hitta nya sätt att hantera olika problem.
  • har en hög kvalitetsmedvetenhet.
  • är lyhörd och har en god samarbetsförmåga.
INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG IT Digital: Specialister på fördomsfri IT-rekrytering TNG IT Digital är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som erbjuder fördomsfri IT-rekrytering och bemanning inom två områden: IT-support & drift och den digitala affären. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, och en transparent kandidatupplevelse utmanar vi våra kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG IT Digital, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Läs mer om TNG IT Digital: https://www.tng.se/rekrytering-tng-it-digital
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga