Hövding · Publicerad 4 jan 2021

Vill du vara med om en spännande resa i ett entreprenöriellt Malmöbolag där vi har en produkt som gör livet säkrare för kunderna?

Är du redo att vara utvecklaren som säkerställer att vår Gardian Angel fortsätter skydda cyklisterna på färden, inte bara vår nuvarande cyklister utan all de som kommer?
Vi räknar genom att vi har exponentiell tillväxt med att nå 10M cykelturer och att vi når hela sträckan till mars redan 2023. Are you up for the ride? Varmt välkommen med din ansökan.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hövding triggas av det omöjliga och tycker att nyfikenhet är en dygd.
Du kommer att få arbeta med en unik produkt som räddar liv! Hövding är även en human arbetsgivare med ett mycket bra förmånserbjudande.

Dina framtida arbetsuppgifter

VAD KAN APPEN ERBJUDA?
Applikationen är redo att skicka SMS till utvalda ICE-kontakter vid en eventuell olycka, eftersom den kommunicerar med Hövdings airbaghjälm via Bluetooth. Användaren av applikationen kan utläsa miljöeffekten av både det egna och det kollektiva cyklandet jämfört med bilkörning. Appen meddelar dessutom när Hövding behöver laddas. Hövdings applikation lanserades i september 2019 tillsammans med Hövding 3, den nya generationen airbag för cyklister. Idag finns 1 miljon cykelturer, 3M km, eller 77 varv runt jorden registrerade i Hövdings applikation. Med hjälp av dessa data kan våra kunder vara med och bidra till en säkrare cykling i våra städer. 2023 ser vi fram emot att antalet cykelturer är 10 miljoner. Are you up for the ride?

Som apputvecklare kommer du att ansvara för koden för IOS- och Android-versionerna av Hövdings applikation. Du kommer att arbeta tillsammans med vår utvecklare av embedded SW och nära de externa konsulter vi har för applikationen. Arbetet är upplagt i sprintar och vi styr arbetet via Jira. Fokus är att tillsammans med övriga funktioner i företaget, som tex Marknad och Kundtjänst, definiera nya funktionaliteter som gynnar våra cyklisters vardag och integrera dessa i applikationen. Vi strävar alltid efter att förbättra och utveckla vår produkt och det drivet behöver du också ha.

Rollen innebär också

Din placering är kontoret i centrala Malmö där huvuddelen av vårt starka utvecklingsteam sitter tillsammans med resten av Hövdinggänget.

VEM ÄR DU?

Vår applikation är utvecklad i följande språk och vi ser att du behärskar att arbeta inom dessa områden:
  • Android - Kotlin, och en del i Java.
  • iOS - Swift, och en del i Objective C.
  • Applikationen kommunicerar med vår backend som ligger på AWS där vi använder Java för Spring samt MySQL.
För att lyckas och vara framgångsrik i rollen krävs det att du:
  • behärskar flytande svenska och engelska i tal och skrift.
  • har gediget intresse för problemlösning.
  • är ansvarstagande. Du tar självständigt initiativ till aktiviteter för att nå uppsatta mål och kan med din expertis, analytiska förmåga och kreativitet hitta nya sätt att hantera olika problem.
  • har en hög kvalitetsmedvetenhet.
  • är lyhörd och har en god samarbetsförmåga.
INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG IT Digital: Specialister på fördomsfri IT-rekrytering TNG IT Digital är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som erbjuder fördomsfri IT-rekrytering och bemanning inom två områden: IT-support & drift och den digitala affären. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, och en transparent kandidatupplevelse utmanar vi våra kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG IT Digital, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Läs mer om TNG IT Digital: https://www.tng.se/rekrytering-tng-it-digital
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
25 jan 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga