HBS · Publicerad 8 okt 2021

Brinner du för försäljning, marknadsföring och goda kundrelationer? Vill du arbeta tillsammans med härliga kollegor i ett snabbfotat och modigt team? Då har vi rollen för dig!

Nu söker HSB Nordic dig som vill axla rollen som sälj- och marknadskoordinator i Norden och vara med på en spännande resa!

Om oss
HBS Nordic AB arbetar med flera av de starkaste salongsmärkena på den nordiska hudvårdsmarknaden - Exuviance, NeoStrata och Heliocare. Vi har gedigen kunskap och stor passion för hälsa och skönhet vilket har gett oss framgång i över 20 år. Tillsammans med våra kunder tillika ambassadörer - hudvårdssalonger, estetiska kliniker och skönhetsbutiker - har vi som mål att hjälpa människor till ett ökat välmående genom en bättre hud.

Om rollen
Som sälj- och marknadskoordinator hos oss arbetar du med Exuviance hudvårdsserie som finns representerat på de stora varuhusen i Norden, såväl i fysiska butiker som online. Du kommer att vara en del av vårt härliga team och arbeta med att nå varumärkets fulla potential inom detaljhandelssegmentet.

Tjänsten kännetecknas av många kontakter internt och hos våra kunder och ett helhetsgrepp på hela flödet från kundernas beställning till koordineringen av löpande information, material, aktiviteter och inkommande frågor. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper då de är A och O för att lyckas i rollen.

Tjänsten är heltid med placering på vårt nyrenoverade huvudkontor i Malmö.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Löpande kontakt med våra kunders kontaktpersoner (t ex ordersupport, inköp, content, managers och supply chain).
  • Hantera inkommande beställningar och alla övriga kundsupportärenden inkl reklamationsärenden.
  • Produktadministration (t ex vid nylanseringar, utgående produkter, sortimentsuppdateringar).
  • Administrera, koordinera och följa upp allt som sker i samarbete med våra partners, däribland överenskomna marknadsaktiviteter, utbildningar, butiks- och kampanjmaterial, nyhetsbrev och pressinformation.
  • Bidra till att utveckla content och marknadsmaterial samt vara behjälplig med sociala medier.
Vem är du?
För att vara framgångsrik i rollentror vi att du är en person som har lätt för att ta nya kontakter och skapa förtroendefulla relationer. Du trivs med kundkontakt, att arbeta med människor och försäljning. Du älskar att ge god service, har en god kommunikativ förmåga och är mycket duktig på att uttrycka dig i både tal och skrift. I ditt arbete är du mycket noggrann, strukturerad, har förmågan att vara flexibel och kan koordinera många olika arbetsuppgifter och kontaktytor parallellt.

Det är viktigt att du tycker att administration är kul, du håller deadlines och drivs av att nå de mål som teamet sätter upp. Du gillar att jobba i team och samarbeta med kollegor men känner dig trygg med att ta mycket eget ansvar och lösa problem som dyker upp.

Vi tror att du har någon form av eftergymnasial utbildning inom ekonomi, marknadsföring, försäljning eller motsvarande och har några års erfarenhet inom relevant försäljning, kundservice, administration, marknadskoordinering eller liknande.

Självklart är det meriterande om du har erfarenhet av detaljhandeln och kunskap om hudvård eller skönhetsbranschen. Har du en hudterapeutexamen är det givetvis mycket meriterande.

Du har en bred affärsförståelse och kommersiell skicklighet samt intresse för marknadsföring. Du är välbevandrad inom Officepaketet och har en förmåga att förstå de skandinaviska språken.

Vi erbjuder
Vi på HBS har en stor glädje och passion för hudvård och skönhet vilket genomsyrar vår framgångsrika verksamhet. Våra värdeord Personligt, Professionell och Passionerad styr allt vi gör och ligger till grund för vårt positiva arbete.

Hos oss blir du en del av vår drivna och kunniga personal där vi tillsammans ser till att vi har nöjda och återkommande kunder. Då vi är ett litet kontor sätter vi stort värde på vår förmåga att samarbeta och ha kul tillsammans - vi vågar lova att du kommer att bli positivt överraskad över teamkänslan som råder på kontoret!

Som sälj- och marknadskoordinator hos oss på HBS intar du en viktig roll - det är du och dina kollegor som bygger grunden för våra fortsatta framgångar!

Besök gärna vår hemsida www.hbsnordic.se för mer information om oss.

Ansökan
Låter detta som din nästa utmaning? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten genom att klicka på "Sök tjänst" och bifoga ditt CV och personliga brev. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med skicka in din ansökan.

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Jenny-Maria Lindström på Roi Rekrytering - jenny-maria.lindstrom@roirekrytering.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Serviceyrken

Inga fler liknande jobb tillgängliga