HR officer till vår kund i Malmö · Publicerad 21 sept

Vi söker för vår kunds räkning en HR-officer på 50 % med placering i Malmö. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals med start omgående som beräknas pågå minst fram till årsskiftet.

Ditt uppdrag

Som HR-officer kommer du att vara en viktig support till företagets HR-team på totalt fyra personer där du kommer att stöta på uppgifter inom både högt och lågt. Exempel på detta kan vara administration och uppdatering av företagets nya system MyJob och att arbeta med policys och utvärdering av företagets mål och planer inom HR. I din roll kommer du även att ha en viktig funktion i att stötta och coacha chefer i olika processer och introduktion av nya medarbetare. Företaget är en internationell koncern med komplex struktur och du kommer därför att hantera logistik kring chefsutbildningar. Därtill kommer tjänsten även att bestå av supportering i rekryteringsprocesser där du kommer att ta fram annonser, göra urval och ta till search vid tuffare tillsättningar.

Din bakgrund

Vi söker dig med några års erfarenhet av brett HR-arbete i liknande tjänster. Kanske läser du just nu en utbildning/kurs som du vill dryga ut eller av andra anledningar vill arbeta i en deltidstjänst.
Du har god vana av olika system och mycket meriterande är om du har erfarenhet av arbete i internationell verksamhet. Minst lika viktigt är personligheten. Vi söker dig som är driven, initiativrik och självgående. Som person är du orädd och drar dig inte för att komma med egna förslag på förbättringar. Förutom det har du lätt för att strukturera ditt arbete och drivs och motiveras av att ge hög kvalitet på ditt arbete. Eftersom företagets chefer är placerade i England är det därför viktigt att du behärskar, förutom svenska, engelska både skriftligen och muntligen.

Konsultrollen hos Wise Professionals

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Mer om tjänsten

Har du frågor om annonsen eller våra tjänster är du välkommen att kontakta kandidatansvarig Ellen Tengberg på ellen.tengberg@wise.se eller konsultchef Josefin Slorafoss på josefin.slorafoss@wise.se.

Urval sker löpande och annonsen kan komma att tas bort innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga