Handcenter Göteborg AB · Publicerad 2 okt 2019

På Handcenter tar vi hand om hela vårdkedjan dvs mottagning, operation och rehabilitering. Vi har 5 medicinska sekreterare placerade på 4 kliniker för Hand – och Fotcenter och teamet samarbetar för att optimera journalskrivningen på samtliga kliniker. Våra sekreterare skriver såväl mottagningsbesök som operationsberättelser. Huvudsakliga arbetsuppgifter är journalskrivning, utskrift av brev/intyg och remisser, post- och remisshantering samt att ge administrativ service utifrån mottagningens behov.

I tjänsten ingår det även scanning, rekvirering av journalkopior och röntgen utlåtanden, begära länkning av röntgenbilder och viss bemanning i receptionen.

Vi använder oss av journalsystemet WebDoc och digital diktering via MedSpeech.

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare, och gärna har erfarenhet av yrket några år, goda kunskaper i medicinsk terminologi och goda kunskaper i svenska språket. Erfarenhet från hand – eller fotkirurgi är meriterande.

Tjänsten ställer höga krav på flexibilitet, förståelse för mottagningens- och klinikens/enhetens behov, god initiativförmåga och en känsla för att se till helheten.

Du behöver ha en mycket god samarbetsförmåga och hög servicekänsla. Du är noggrann och kan organisera och prioritera ditt arbete på ett självständigt och effektivt sätt.

Du gillar att arbeta med ständiga förbättringar på enheten/kliniken och att utvecklas i din yrkesroll.

Vi värdesätter ett positivt förhållningssätt till både arbetskamrater, andra yrkesgrupper och arbetsuppgifter. Vi jobbar kontinuerligt med våra värdegrunder som är viktiga för oss.
Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.
Om du är intresserad av denna tjänst ber vi dig skicka din ansökan till oss senast den 20/10. Vi kommer intervjua lämpliga kandidater löpande och vill ha din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor om tjänsten kan du kontakta Sarah Sannemalm Bimbilova, Verksamhetskoordinator

på telefonnummer 0734-345988

Ansökan skickas till mailadress: sarah.bimbilova@handcenter.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
HandCenter ingår i Atleva-koncernen som består av specialistkliniker inom handkirurgi, fotkirurgi samt Smärthjälpen, en verksamhet som hjälper patienter med kroniska smärtsymtom. Vi finns i Göteborg, Stockholm, Malmö och Linköping. Inom koncernen är vi ca 70 medarbetare.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Handcenter Göteborg AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga