Honda · Publicerad 2 dec 2019

Emploid söker för Hondas räkning en självgående och flexibel Business Coordinator med placering i Malmö.

Om Honda

Honda är ett japanskt ägt företag som grundades 1948 av Soichiro Honda och är världens största motortillverkare.

Honda är ett företag byggt på drömmar. Drömmar som inspirerar dem att skapa innovativa produkter som förbättrar människors rörlighet och kommer till nytta i samhället. De ser ”The Power of Dreams” som ett sätt att tänka, som inspirerar och vägleder dem framåt. Styrkan i företaget kommer från den filosofin, och baseras på grundaren Soichiro Hondas vision. För varje dröm som förverkligas uppstår det en ny, som utmanar dem att inte bara drömma om det omöjliga utan också att uppnå det.

Honda Nordic (Honda Motor Europe Ltd. Filial Sverige) är en filial till Honda Motor Europe med placering i Malmö vars huvudsakliga uppgift är att ge service till Hondas kontor i Danmark, Norge och Sverige.

Om tjänsten

I rollen som Business Coordinator tillhör du avdelningen Automobile Nordic Sales Management där ditt huvudsakliga fokus ligger på att ge administrativ support gentemot Honda i Danmark, Norge och Sverige. Detta genom att ta fram underlag som underlättar det dagliga arbetet för säljorganisationen. Du kommer att rapportera säljstatistik, utvecklar och ger förslag till förbättringar med syftet att underlätta för säljarna samt öka verksamhetens resultat. Detta innebär mer specifikt att du kommer:
 • Förvalta och uppdatera Hondas databas
 • Samla in, organisera och koordinera säljprognoser
 • Skapa och uppdatera rapporter innehållande säljstatistik och resultat utifrån existerande mallar
 • Administrera och följa upp orders
 • Koordinera och förbereda möten/konferenser för de nordiska länderna samt rapportera till huvudkontoret i England
I denna rekrytering blir du direkt anställd av Honda där anställningen inleds med en sex månaders provanställning.

Din profil

Som person är du serviceminded, självgående och ansvarstagande. Du tar ägandeskap över dina arbetsuppgifter och ser till att genomföra dessa med högsta kvalitet. Du trivs med att ha många bollar i luften och har förmågan att strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt och ständigt söker du förbättring. Dessutom har du ett öga för detaljer samt har förmågan att självständigt och lösningsfokuserat söka efter information på rätt ställen. Utöver detta krävs det:
 • Eftergymnasial utbildning inom relevant område, exempelvis ekonomi eller logistik eller motsvarande som bedöms likvärdig
 • Något års arbetslivserfarenhet, gärna i en liknande roll
 • Utmärkta kunskaper i Excel
 • Kunskaper i Office-paketet
 • Utmärkta kunskaper i såväl svenska som engelska
 • Har du erfarenhet av att arbeta i ett affärssystem ses det som meriterande
Övrig information

Start: Omgående

Plats: Malmö

Omfattning: Heltid, mån-fre 8-16.30

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Business Coordinator, koordinator, Sales Coordinator, säljkoordinator, administration, orderhantering, administratör, administration, Malmö, Lund, Skåne
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga