Imperial Logistics · Publicerad 28 apr 2020

Imperial Logistics arbetar med outsourcade och kundanpassade logistiklösningar som inkluderar logistisk administration och transporthantering av alla typer av transportsätt till och från alla kontinenter. Fokus för våra tjänster ligger i att öka logistisk effektivitet och kvalitet för våra kunder och därmed bidra till ökad konkurrenskraft.

Imperial Logistics tar både del och helhetsansvar för kunders logistik genom effektiva administrativa processer, teknisk innovation och bred kompetens. Vi prioriterar kvalitet och kundvärde. För oss är det centralt att ständigt utvecklas med en hög servicegrad samt att goda och långvariga relationer med alla våra kunder och partners.

Vi samarbetar med några av världens mest expansiva företag som kunder, med globala och komplexa behov av strategiska logistiklösningar. Vårt team, med skickliga och erfarna medarbetare, utvecklar kundernas logistik och är en givande strategisk partner.

2019 omsatte vi ca 400 MSEK och har ca 50 medarbetare med svenskt huvudkontor i Malmö.

Imperial Logistics AB ingår i den Sydafrikanska IMPERIAL-koncernen.

Business Development Manager

Imperial Logistics erbjuder idag outsourcade logistik, 4PL och logistiska kontrolltorn till kunder som vill förenkla och effektivisera sin logistik vid stora och komplexa varuflöden, såväl nationella som internationella.

Då företaget är inne i en spännande fas söker man en affärsdriven Business Development Manager som vill vara med och bidra till företagets tillväxt- och förändringsresa.

I rollen ansvarar man både för strategisk och operativ försäljning där främsta fokus blir att bygga nya, långsiktiga samarbeten kring våra tjänster inom området för strategiska logistikkoncept.

Business Development Manager rapporterar till Sales Manager.

Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Malmö.

Om dig

För att lyckas i rollen tror vi att du har en högskoleutbildning eller likvärdig kunskap i erfarenhet. Du har troligtvis god erfarenhet av konsultativ försäljning, gärna av komplexa logistiklösningar, där framgång kommer från att förstå hur kunder kan effektivisera sin logistik genom våra lösningar.

Som person är du affärsdriven och strukturerad och har en hög energinivå. Vi vill gärna att du är duktig på att kombinera strategisk planering med mer hands-on-arbete.

Vi värdesätter personliga egenskaper som driv, engagemang, förtroendeingivande, ansvarstagande samt en positiv inställning. Du har med dig ett förbättringstänk och vill delta kvalitativt i förändringsprocesser, både för Imperial Logistics och för våra kunder.

För rollen krävs att du behärskar engelska i både tal och skrift på förhandlingsnivå. Tyska är meriterande men inget krav.

Vi erbjuder

Inom Imperial Logistics finns lång erfarenhet och unik spetskompetens inom logistiklösningar vilket har gett företaget dess framgång under många år. Företaget har ett effektivt logistiskt nätverk, bra metoder för drift samt definierade processer för arbete.

Hos Imperial Logistics erbjuds du en ny spännande roll i ett internationellt företag där du verkligen får vara med och påverka samt driva utveckling.

+ Läs mer om jobbet
Om företaget
en miljö med stor frihet där du har en stark påverkan på Imperial Logistics utveckling, framgång och resultat.

Vid frågor gällande tjänsten kontakta Lukas Berghe, Sales Manager lukas.berghe@imperiallogistics.com.

Om du har frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Victoria Lewerentz, HR & Communication Manager på telefon 0729-87 7706 eller på email victoria.lewerentz@imperiallogistics.com.

Sista ansökningsdag är 31 maj 2020.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Vi ber dig därför att ansöka så snart som möjligt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga