Ingstad&Co · Publicerad 29 aug

Ingstad & CO AB är en internationell fraktmäklare och logistikkonsult med kontor i Malmö, Kina och Litauen, samt agenter på alla större platser i världen. Vi är totalt 17 anställda på våra kontor. Nu söker vi en ny speditör till vårt Malmökontor. För rätt person finns det möjligheter till utveckling inom företaget.

Företagets huvudsakliga verksamhet är att verka som våra kunders outsourcade skeppningsavdelning. Transporter av levande djur, AOG-frakter och projekttransporter är också en stor del av verksamheten. Vi är certifierade IATA CARGO agents, AEFO certifierade av Tullverket samt miljöcertifierade enligt ISO 14001/2004.

För att du ska passa i denna roll vill vi att du har:
  • Välmeriterad kunskap inom hela det internationella fraktområdet
  • God dokumenterad erfarenhet av sjö-och flygfrakter
  • Kunskap om tullprocedurer och internationella handelsregler som bland annat, INCO-terms och L/C
  • Kunskap om tullklarering
  • Kunskap om specialtransporter
  • IATA-certifiering är meriterande
  • En förståelse för ekonomi
  • God datavana
  • God engelska i tal och skrift
  • God svenska i tal och skrift
Vi ser gärna att du har ett intresse för marknadsföring och kan beskriva värdet av outsourcing för våra kunder. Arbetet är operativt och självständigt, men med gemensamt övergripande ansvar för sändningar och offertförfrågningar. Det är viktigt att du är stresstålig och trivs med ett högt arbetstempo.

Som person vill vi att du är ansvarskännande och noggrann. För att klara av rollen bör du vara lösningsfokuserad och flexibel, ha lätt för att se lösningar och hitta möjligheter i till synes omöjliga situationer. Du är genuint intresserad av arbetet, tycker att det är roligt och ger allt på jobbet. För rätt person finns intressanta utvecklingsmöjligheter.

Ansökan:

Ansök genom att klicka på ”Sök tjänst” och ladda upp dina ansökningshandlingar, helst i PDF-format.
Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdatum är 26:e september. Tillträde snarast.

För frågor om tjänsten kontakta Ingmar Ingstad på mailadress: ingmar@ingstad.se

För frågor om rekryteringsprocessen kontakta Björn Jonasson på mailadress: bjorn.jonasson@roirekrytering.se

Om Ingstad & CO AB

Ingstad & CO är en oberoende fraktmäklare. Vi arbetar med alla typer av internationella transporter, inklusive specialtransporter. Genom personlig service och grundinställningen att varje transport är unik kan vi erbjuda våra kunder den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen för varje transport. Vi hjälper våra kunder med alla slags frågor som gäller internationell handel, alltifrån handelsavtal och leveransvillkor till försäkrings-, moms-, intrastat- och tullfrågor. För våra kunder betyder det enklare tullhantering och säkrare transportlösningar av hög kvalitet. Med egna kontor i Sverige, Litauen och Kina samt agenter i alla större städer i världen ger vi bästa service hela vägen från dörr till dörr. Ingstad & CO är medlem i branschorganisationen Sveriges Transportindustriförbund samt Sydsvenska Handelskammaren. Mer information finns på: www.ingstad.se
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga