Insikta AB · Publicerad 19 okt

Tjänsten

Vi söker dig som vill ta över och vidareutveckla en mekaniksektion inom ÅF. Sektion Mechanics har redan sexton konsulter och erbjuder idag framgångsrikt ÅF:s tjänster mot Sydsveriges industrikunder. Du rapporterar till Marknadsområdeschefen i syd och ingår i marknadsområdets ledningsgrupp tillsammans med tre ytterligare sektionschefer inom mekanikområdet. Konsult/sektionscheferna har ett nära samarbete och arbetar i team för att uppnå de övergripande målen.

Du får resultat-, kund-och personalansvar för din sektion. ÅF är ett företag med en stark säljkultur så du tycker troligen att det är stimulerande att bygga och utveckla kundrelationer. Tillväxt är ett fokusområde på så rekrytering och organisk tillväxt kommer att ingå i dina mätbara mål.Sektionen ingår ÅFs division Industry och placeringsort är vårt HK i Malmö.

Vem är du?

Vi tror att du har en stark förmåga att utveckla både dina medarbetare och din sektions kundrelationer. Din bakgrund är troligen produktutvecklare, konsult, projektledare eller ledare. Som person är du en teamspelare som trivs i en dynamisk och fartfylld miljö som präglas av stark tillväxt. Du har teknisk- eller ekonomisk högskoleutbildning och minst 5-10 års erfarenhet av ledarskap/ försäljning/ projektledning inom industrin.

För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du har en god affärsmässig förståelse för konsultbranschen och brinner för att coacha och utveckla ditt team!

Ansökan

Ansök via länken senast den 31 oktober 2016. Har du frågor är du välkommen att kontakta vår samarbetspartner Charlotte Olsson Insikta AB charlotte@insikta.se 070-6021911
+ Läs mer om jobbet