InterSelection AB · Publicerad 20 juni

Till en ny tjänst sökes en Distrikschef / Teknisk Säljare med ansvar för Södra regionen

Ansvar & Arbetsuppgifter
Dina huvudarbetsuppgifter blir att fokusera på nykundsbearbetning till verkstadsindustrin i distriktet samt bibehålla och utveckla befintlig kunder. Försäljningen är av långsiktig problemlösande karaktär vanligtvis via produkttester, med målet att optimera kundens processer. I din roll kommer du att erbjuda kunderna ett komplett sortiment av industriprodukter bl a från Castrol, som är marknadsledaren. Arbetet innebär kontinuerligt resande inom distriktet och antalet övernattningar uppskattas till 1-2 per vecka. Södra distriktet utgörs av Skåne, Blekinge, Halland, Kronoberg och Kalmar län. Du är med fördel boende i distriktet.

Sökord: Säljare, Distriktschef, Fältsäljare, B2B Säljare, Teknisk Säljare, Industrisäljare, Skärvätskor, Smörjmedel, Oljor, Fetter, Oljebranschen, Energibranschen, Skåne, Halland, Blekinge, Kronoberg, Kalmar län

Erfarenheter
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av industriförsäljning, återförsäljarledet eller närliggande verksamhet. Erfarenhet ifrån tillverkande metallindustrin är meriterande, men framförallt är du en affärsman, som drivs av nykundsbearbetning och ett självständigt ansvar på fältet.

Erbjudande & Ansökan
Välkommen till en organisation under utveckling, som präglas hög kompetens, snabba beslut, entreprenörskap och arbetsglädje. Hos oss får du göra affärer. Du arbetar med ett produktsortiment från den ledande tillverkaren i världen, Castrol, och har stor frihet i ditt arbete.

Ytterligare upplysningar lämnas av vår konsult på Interselection Kjell Eriksson 0709-419009. För att skicka in din ansökan vänligen besök www.interselection.se och vidare till aktuella rekryteringar. Välkommen! Intervjuer beräknas påbörjas, efter semestern, i Augusti.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
16 aug
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler jobb från InterSelection AB tillgängliga