Invici · Publicerad 9 sept 2019

Till Invicis interimsverksamhet söker vi nu ett antal Business Controller som är lediga och villiga att ta nya uppdrag i Skåne och Köpenhamnsområdet. Du kommer att arbeta som underkonsult till Invici och arbeta nära våra kunder i olika roller som Business Controller.

Vem är du?

Du har arbetat som Business Controller i ett antal år och som konsult är du van att snabbt sätta dig in i verksamheten för att förstå vad som behöver göras. Vi ser gärna att du har erfarenhet av retailbranschen och av såväl svenska som danska organisationer. Du har vana av något av de större affärs- och BI- systemen samt är en avancerad användare av Excel. Som person är du initiativrik, driven, vetgirig och analytisk. Du brinner för att jobba verksamhetsnära och har en förmåga att skapa struktur och sätta processer. Vi ser att du är en del av ett team och att du har lätt för att samarbeta och kommunicera med olika personer och enheter inom bolagen utan att ge avkall på din integritet.

Intresserad?

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Patrik Lilja, 0709-810048 eller Jeanette Wahrenberg, 0707-765091. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Uppdragen kommer att variera i både längd och kvalifikation och branscherna varierar.

På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 nov 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller

Inga fler liknande jobb tillgängliga