Jungheinrich · Publicerad 23 nov

Vi söker en Business Developer till vår eftermarknadsavdelning i Malmö

Huvudsakliga ansvarsområden

Du kommer att driva nya affärsmöjligheter, utveckla innovativa koncept utifrån identifiering av kundbehov, kostnadsdrivare, optimerings- och/eller effektiviseringspotential. Du arbetar nära övriga affärsområden i upphandlingar där kreativt arbete från idé till verklighet är värdeskapande.

Din profil

Som person söker vi dig som har ett genuint engagemang för affärsutveckling. Du har en egen stark drivkraft, är kreativ och har lätt för att tänka nytt samtidigt om att du har förmågan att förmedla och omsätta idéer i praktiken. Du håller dig uppdaterad om marknadstrender och visar på en stor affärsförståelse i ditt arbete. Eftersom rollen innefattar stora kontaktytor, internt såväl externt, är du duktig på att skapa och bibehålla långsiktiga relationer. Du är kommunikativ och har förmågan att få flera parter att arbeta mot samma idé och vision. Du är både analytisk och strategisk med vana av att leverera i tid och samtidigt se till helheten för kunden.

När upphandlingen har blivit affär är det du som säkrar en långsiktig uppföljning, allt för att bibehålla partnerskap och kundnöjdhet.

Kvalifikationer och erfarenhet

Du som söker denna utmaning har dokumenterad erfarenhet av service, försäljning och affärsutveckling, där långsiktigt goda affärsrelationer ligger i fokus. Kunder, teknik och affärer är något som ligger dig extra varmt om hjärtat, i kombination levererar du allra bäst.

Hos Jungheinrich arbetar du med professionella kollegor där gott samarbete, hög kundservice och bästa kvalitet är centralt. Här finns en härlig framåtanda och drivkraft som följer med hela vägen till kund.
  • Eftergymnasial utbildning är meriterande
  • Dokumenterad erfarenhet av affärsutveckling är ett krav
  • Dokumenterad erfarenhet av upphandling och RFQ är ett krav
  • Teknisk kompetens inom truck- eller fordonsbranschen är starkt meriterande
  • Erfarenhet inom automation är starkt meriterande
  • Flytande svenska och affärsengelska i tal och skrift är ett krav
Du rapporterar direkt till After Sales Director och ingår i eftermarknadens ledningsgrupp.

Ort/Placering

Arbetsplats vårt huvudkontor i Arlöv men resor i Sverige samt Tyskland förekommer.

Omfattning

Heltid.

Lön

Individuell lönesättning tillämpas

Ansökan

Tillträde sker snarast enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag 2018-12-16. Vi rekryterar löpande, vilket kan innebära att vi tillsätter tjänsten före sista ansökningsdag, så skicka vänligen din ansökan snarast möjligt.

Om du har frågor om tjänsten kontakta Camilla Zielinski, After Sales Director, via +46 (0)70-589 91 63 eller camilla.zielinski@jungheinrich.se

Jungheinrich AG är en av världens största leverantörer av truckar, ställage och lagersystem. Den årliga tillverkningen är på över 125 000 truckar. Företaget har totalt 17 000 anställda och en omsättning på 4 miljarder Euro. Vårt koncernspråk är engelska. Jungheinrich Svenska AB är helägt av det tyska moderbolaget och har cirka 175 medarbetare samt en omsättning på +500 miljoner kronor.

Huvudkontoret är placerat i Malmö. Vi har filialkontor i Stockholm och Göteborg, samt försäljningskontor i Linköping, Örebro och Sundsvall. Vår verksamhet består av försäljning av nya och begagnade truckar, truckuthyrning, truckservice och reservdelar. Vi erbjuder även kompletta lagerlösningar med ställage och lagersystem. www.jungheinrich.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Jungheinrich Svenska AB har ca 175 medarbetare och omsätter +500 miljoner kronor. Huvudkontoret finns utanför Malmö och vi har regionkontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Örebro. Våra servicetekniker utgår från sina hem och finns över hela landet - allt för att finnas nära kunderna och snabbt kunna hjälpa dem vid behov.

Moderbolaget, Jungheinrich AG, tillverkar årligen över 125 000 truckar och omsätter 4 miljarder Euro. Med över 17 000 anställda globalt finns goda nya möjligheter till karriärutveckling såväl i det egna landet som internationellt.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga