K.W. Bruun Automotive AB · Publicerad 11 okt 2021

Junior Product Manager till K.W. Bruun- Mitsubishi

K.W. Bruun är en av Sveriges största bilimportörer och ansvarar i dag för importen av Peugeot, Opel, DS, Citroën och Mitsubishi till den svenska marknaden. Som en del av den framgångsrika danska koncernen K. W. Bruun & Co., är K.W. Bruun ett bolag med kraftig tillväxt, främst kännetecknat av framgång, ambition och en stark kultur där det finns en kort väg från tanke till handling. Vi utvecklas ständigt och därför behöver vi nu en Junior Product Manager till vårt huvudkontor i Malmö. I denna roll blir du en del av ett team som arbetar flexibelt, snabbt och med mycket eget ansvar.

K.W. Bruun erbjuder en tjänst för dig som vill bli en del av ett bolag i en stark tillväxtfas, där du får chansen att utvecklas och att växa tillsammans med företaget.
Vår förhoppning och ambition är att vår gemensamma utveckling leder till att du på sikt kan ta en roll som Product Manager.

Tjänstens ansvarsområden
Det övergripande uppdraget går ut på att proaktivt bidra till att utveckla bilförsäljningen genom produktutveckling, prisoptimering, kampanj-animering, och förbättring av försäljningskanalerna. Målet med detta är att kraftigt öka Mitsubishis marknadsandel och lönsamhet i Sverige.

För övrigt innehåller tjänsten nedan ansvarsområden:
 • Strukturera modellprogrammet såsom uppbyggning av motor/växellåda/utrustningskombinationer, som motsvarar efterfrågan i marknaden
 • Kontinuerlig optimering av prissättning
 • Skapa kampanjförslag och lansering i marknaden
 • Forecasting av produktion & beställning av bilar
 • Marknadsanalyser och prisförhandling mot fabriken
 • Optimering av säljkompetanser hos återförsäljarna
 • Utveckling av online och offline marknadsförings-material
 • Projektledning och Go-To-Market management
 • Utveckling av existerande och nya försäljningskanaler
Kvalifikationer och krav
K.W. Bruun är en platt organisation med korta beslutsvägar där samtliga arbetar för att realisera strategin genom taktiska och operativa tilltag. Detta ställer krav på att du som arbetar hos oss ska vara självgående och ta stort ansvar för egna uppgifter och utveckling. Passar detta sätt för dig att arbeta, kommer du att trivas i arbetsmiljön som är innovativ och drivande men samtidigt varm och familjär. Det är viktigt att du har en analytisk förmåga och kan strukturera ditt arbete, samtidigt är våra förväntningar att du är kommersiellt drivande, och utmanar var du menar något kan förbättras. Du är flexibel och prestigelös i ditt dagliga arbete.
 • Utbildning på högskolenivå inom ekonomi eller liknande
 • Meriterande med liknande roll i branschen men inget krav
 • Kräver goda kunskaper i Excel
 • Minst 2-3 års arbetslivserfarenhet
Vi erbjuder
Din arbetsplats kommer vara i våra fräscha lokaler på huvudkontoret i Malmö i en öppen kontorsmiljö. Vi har näst intill alla funktioner inhouse, vilket gör att det är en kort väg från tanke till handling. Här kommer du att vara en del av ett ambitiöst team som kännetecknas av engagemang, professionalism, högt tempo och goda utvecklingsmöjligheter. Vår personalkultur kännetecknas av en informell miljö samt att vi har en öppen och ärlig dialog. Dessutom omfattas vi av kollektivavtal och erbjuder andra fina personalförmåner.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
K.W. Bruun & Co är en av Nordens största och mest innovativa bilimportörer - Vi bygger vår framgång på förståelse, fokus och 100 års erfarenhet K.W. Bruun & Co är en koncern som ägs av en familjefond med rötter som sträcker sig tillbaka till1914, då grundaren K.W. Bruun sålde de allra första bilarna. Idag är vi en av Nordens största bilimportörer med bil- och reservdelsimport av bilmärkena Peugeot, Citroën, DS, Opel och Mitsubishi i Danmark och Sverige. Koncernens fokusområden är Bilimport, Digital innovation och Investering. Under en sexårsperiod har K.W. Bruun & Co fördubblat sin omsättning till 9,4 miljarder. kronor och mer än femdubblat sitt resultat till över 800 miljoner kronor. Dessa resultat har uppnåtts genom en effektiv affärsmodell, en ambitiös organisation och en utpräglad vinnarkultur där det är en kort väg från tanke till handling - en affärsstrategi och kultur vi även kallar Agile och C.A.R.E. Koncernen sysselsätter ca. 500 kompetenta och ambitiösa medarbetare, vilka med en agil affärsstrategi, förståelse, noggrannhet och goda affärsinsatser skapar förutsättningarna för vår framgång och samtidigt fortsätter att skriva berättelsen om K.W. Bruun & Co. 2020 grundades Classic Car House A/S, en kommande unik mötesplats för människor med hängivenhet och kärlek till klassiska bilar. www.kwbruun.com Primära bolag i i K.W. Bruun-koncernen K.W. Bruun & Co K.W. Bruun Invest A/S K.W. Bruun NxT A/S K.W. Bruun Import A/S K.W. Bruun Automotive A/S (Peugeot, Citroën, DS, Opel Danmark) K.W. Bruun MMC A/S (Mitsubishi Danmark)K.W. Bruun Automotive AB (Peugeot,Citroën, DS, Opel Sverige) K.W. Bruun MMC AB (Mitsubishi Sverige)K.W. Bruun Logistik A/S K.W. Bruun Logistik AB Bilabonnement A/S Classic Car House A/S Quickpoint A/S Gran Turismo Cars A/S
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från K.W. Bruun Automotive AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga