KB Components · Publicerad 16 sept

Vi är inne i ett expansivt skede och kan just nu erbjuda ett flertal intressanta tjänster i ett växande företag med internationell verksamhet där möjlighet finns till flera olika arbetsuppgifter inom produktionen.

Rollen
Från vår anläggning i Örkelljunga levererar vi ca 2000 pallar med plastdetaljer i veckan, vilka skall hanteras från råvara tills dess att den färdiga produkten lämnar vår anläggning på väg till kund. Det betyder att vi har många olika arbetsområden, och beroende på din kunskap och din ambition att utvecklas kan du arbeta inom många olika segment. Några av våra arbetsområden är materialhantering, truckkörning, maskinoperatör, avsyning och packning av detaljer, lagerarbete, verktygsuppsättning och igångkörning av processer, samt processoptimering och förbättringsarbete.

Profil
Vi söker dig som har ett intresse av att arbeta i en högteknologisk, expansiv produktionsanläggning där kvalitet och lönsamhet står i fokus.

Personliga egenskaper
Som person känner du ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och ser din del i helheten. Du bör vara flexibel i tanke och handling och snabbt kunna skifta mellan olika arbetsuppgifter. Noggrannhet är en förutsättning för att klara av de kvalitetskrav som våra kunder ställer. Truckkort samt tekniskt kunnande och tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande.

I din ansökan vill vi gärna att du beskriver de kunskaper och erfarenheter du har så att vi kan matcha din profil mot potentiella arbetsuppgifter.

Placeringen är på vår anläggning i Örkelljunga och arbetet bedrivs i 2-skift, samt ständigt nattskift.

Ansökan

För frågor kring tjänsten, vänligen kontakta Produktionsdirektör Mikael Henningsson, tel 0435-56208.

För frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Personalansvarig Johanna Henriksson, tel 0435-56124.

Facklig kontaktperson, Linus Nilsson, IF Metall, tel 0435-56138.

Ansök genom att klicka på ”sök tjänst” och ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande. Sista ansökningsdag 2016-10-30. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

KB Components omsätter ca 700 MSEK och har en lång tradition inom utveckling och produktion av tekniskt avancerade plastkomponenter. Med kvalitet som vårt främsta ledord leder vi utvecklingen inom plastindustrin där vår vision är att vara världsledande avseende tekniskt avancerade polymera produkter för krävande industriella applikationer. Vårt kundsegment finner du inom både lätta fordon, tunga fordon, möbelindustri, medicinteknik och övrig industri. Utveckling, produktion och försäljning sker i någon av våra anläggningar i Anderstorp, Örkelljunga, Kaunas i Litauen, Puebla i Mexico eller Wuxi i Kina.
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga