KPMG · Publicerad 27 feb

KPMG Skatt utsågs 2018 för tredje året i följd till Sveriges bästa skatterådgivare av tidskriften International Tax Review (ITR). Vi är en av världens ledande skatterådgivare och i vårt globala nätverk ingår långt över 10 000 medarbetare med mer än 160 skattespecialister i Sverige. Vi är rådgivare till det stora internationella börsföretaget såväl som till mindre familjeägda företag. Affärsmässighet, förståelse för de stora sammanhangen och djup specialistkompetens är starka kännetecken för oss.

Senior Skattespecialist

Efterfrågan på våra tjänster ökar ständigt och vi söker nu en erfaren kollega som kommer bidra till att utveckla vår international tax/corporate tax affär i Malmö regionen. Som senior skattespecialist hos oss kommer du att få lösa utmanande skattefrågor och samtidigt arbeta med marknadsbearbetning och affärsutveckling gentemot våra kunder som består av såväl större svenska som utländska koncerner.

Hos oss får du möjlighet att arbeta i internationella team med några av marknadens vassaste skatterådgivare, i spännande kunduppdrag i en internationell miljö.

Dina egenskaper och kvalifikationer

Vi söker dig som i dag arbetar som skattespecialist inom företagsbeskattningsområdet gärna i en konsultroll. Du är utbildad jurist eller civilekonom med minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet från revisionsbyrå, advokatbyrå, skatteverket, domstol eller motsvarande. Du bör ha kvalificerade kunskaper avseende företagsbeskattning, ett stort engagemang och en förmåga att hitta lösningar som skapar mervärde för våra kunder. Vi värdesätter att du är noggrann och har god förmåga att formulera dig enkelt, rakt och tydligt i skrift på så väl svenska som engelska. Vidare kommer stor vikt att läggas vid din förmåga att sätta kunden i fokus och att skapa förtroendefulla affärskontakter.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett omväxlande och ansvarsfullt arbete med nära kontakter med kunder och kollegor inom hela företaget, både nationellt och internationellt. Hos oss finns goda utvecklingsmöjligheter och vi erbjuder dig ett omväxlande och ansvarsfullt arbete. Tempot är ofta högt med många möjligheter till stimulerande sociala kontakter, ständiga förändringar och kunskapsutveckling.

Vi jobbar digitalt vilket innebär en friare rörlighet och möjlighet att jobba på kontoret, hos våra kunder och från hemmet. En karriär på KPMG ger dig tidigt en inblick i näringslivets kärna, kundernas verksamheter samt ett brett affärsperspektiv och kunskap om olika branscher.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar KPMG med Mpya Finance. Du ansöker på mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta Per Cato på telefon 070-3009729 eller mail per.cato@mpya.se
Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Det krävs enastående människor för att erbjuda enastående tjänster inom ekonomi och finans. Vi på Mpya Finance älskar det vi gör och drivs av att leverera nytänkande, upptäcka möjligheter och se människan - det sista är en självklarhet och gör hela skillnaden!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 mars
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi, Juridik

Inga fler liknande jobb tillgängliga