Kjell & Co Elektronik AB · Publicerad 21 maj 2021

Varmt välkommen till Kjell & Companyandan och bolaget som aldrig slutar att tänka nytt! Nu har du möjlighet att få en mycket utvecklande tjänst i ett bolag som befinner sig på en spännande expansionsresa. Är du en erfaren Business Controller med stort affärsintresse som vill bygga upp och driva controllingfunktionen ur ett helhetsperspektiv, då kan detta vara nästa steg för dig. Detta är en nyckelroll där du får jobba nära CFO och ingå i ledningsgruppen för ekonomi. Rollen är ny och du får möjlighet att rekrytera ditt team som idag består av en Commercial Controller och en Pricing Analyst. Denna tjänst är belägen på huvudkontoret i Malmö och du rapporterar till CFO.

Här erbjuds du en tjänst där du får vara med och påverka, och där processer och rutiner ständigt ses över för att hitta effektiva arbetssätt. Välkommen till ett företag där man månar om sina anställda.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Leda och utveckla Group Business Control funktionen
  • Performance management - Rapportering, uppföljning och analys
  • Operational planning - Leda budget- och prognosarbete
  • Decision support - Förse organisationen med affärs- och beslutsstöd
  • Strategic planning - Stödja ledning i upprättande av långsiktiga affärsplaner
  • Leda och bidra i utvecklingen av nya arbetsmetoder, processer, ERP och BI-system
Vi tror det är dig vi söker!
För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du är civilekonom eller motsvarande. Du har många års erfarenhet av arbete inom business controlling och har god förståelse för redovisning. Erfarenhet från detaljhandeln är meriterande men inget krav. Vi ser att du har erfarenhet av ledarskap och du är en operativ och omtyckt ledare som brinner för att få människor att växa. Dina kontaktytor är många och du är kommunikativ som person.

För att trivas i teamet på Kjell & Company är du van vid och uppskattar en föränderlig miljö med korta beslutsvägar. Du är redo att bygga upp en ny roll och har många idéer kring effektiviseringsåtgärder och arbetssätt. Som person är du strukturerad samtidigt som du är lösningsorienterad och analytisk. Du är prestigelös men älskar att vinna. Du har goda kunskaper i något större affärssystem samt goda kunskaper i Excel.

Har vi väckt din nyfikenhet?
I den här rekryteringen samarbetar Kjell och Company med Mpya Finance. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kristina Bennet på 0703-755075 eller kristina.bennet@mpya.se, Johanna Andersson på 0706-555730 eller johanna.andersson@mpya.se, eller Per Cato på 0703-009729 eller per.cato@mpya.se

Ansökan sker via www.mpyafinance.se. Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Kjell & Company är ett av detaljhandelns mest expansiva företag med verksamhet i Sverige, Norge och Danmark. Sedan starten för 30 år sedan har bolaget utvecklats till Sveriges ledande företag inom elektroniktillbehör, med ett av svensk detaljhandels starkaste varumärken. Bolaget kombinerar marknadens mest kompletta produktutbud med rådgivning och installation - online på samtliga marknader, via 129 service points, varav 107 i Sverige och 22 i Norge, och tillsammans med samarbetspartners i Sverige och Norge. Vårt mål är att överträffa våra kunders förväntningar i varje möte i alla kanaler, både när det gäller kunskapsnivå och det goda bemötandet - en kultur som genomsyrar hela företaget. Koncernen har 9 legala enheter, huvudlager och huvudkontor ligger i Malmö, och vi har ett inköpskontor i Shanghai. Med närmare 1 000 engagerade anställda hade bolaget en omsättning på 2,0mdr SEK 2020.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
20 juni 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller

Inga fler liknande jobb tillgängliga