Knowit Experience Syd · Publicerad 15 feb

Lever du för att skapa fantastiska digitala lösningar och har en omättlig teknisk nyfikenhet? Då är det dags för dig att anta utmaningen hos Knowit Experience!

Arbetsuppgifter

Hos Knowit arbetar man brett mot både befintliga och nya kunder, och initialt kommer du att tillhöra ett spännande projekt för en större kund i internationell miljö. Allt arbete görs i världens största molntjänst Amazon WebServices. Du kommer att få stora möjligheter att både utmana och utmanas - något som självfallet motiverar dig!

Hos Knowit är din vardag omväxlande och passar dig som trivs med att arbeta med stort ansvar och utrymme. I den dynamiska miljön kan du både fördjupa dina befintliga kompetenser, men får även möjligheten att testa på nya spännande tekniker och områden!

Knowit erbjuder en kreativ miljö med hög i tak, där utveckling och nyfikenhet sätts i första rummet. Genom samarbete, tvärfunktionella team och öppen dialog skapar man förutsättningar för en bred kunskapsdelning.

Utbildning/ erfarnenhet

Är du vår nya stjärna inom webbutveckling?
  • Självfallet har du goda kunskaper inom PHP, och framförallt brinner du för möjligheten att fortsätta utvecklas! (Objektorienterad PHP? Stort plus!)
  • Att tänka responsivt är en självklarhet för dig!
Du har grundläggande kunskaper inom...
  • Javascript, CSS och HTML5. Du har ju såklart testat på ramverk som jQuery, Angular, Backbone, React eller liknande.
  • SQL, och har arbetat mot SQL-databaser.
  • Versionshanteringsverktyg som exv. Git
Kort sagt - du lever för webbutveckling och älskar att utmanas i ditt arbete! Du är kommunikativ, och uttrycker dig väl både i tal och i skrift. Svenska och engelska på hög professionell nivå är en förutsättning för rollen.

Självfallet trivs du i sociala miljöer och arbetar gärna med högt i tak och öppen dialog! Hos Knowit är kommunikation en förutsättning för vassa lösningar, nöjda kunder, kompetensutveckling och en god sammanhållning. Låter det fantastiskt? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Förmåner

Vi erbjuder dig att jobba i ett engagerat och drivet gäng som bär på stor passion och entusiasm. Vi både stöttar, sporrar och lär av varandra hela tiden. Vi värdesätter initiativ och du får all möjlighet att ta plats, växa och skapa din framtid hos oss. Vi jobbar med både internationella börskoncerner och mindre lokala aktörer. Allt arbete sker i tätt samarbete med såväl kunder som våra egna duktiga gränssnitts- och backend-utvecklare med bas på vårt kontor på Stortorget i Malmö.

Tillträde: Omgående, enligt ök.
Omfattning: 100 %
Anställningsform: Bemanning i 6 månader, därefter anställning hos Knowit.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 feb
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga