Kockumation · Publicerad 18 okt

Trivs du med att arbeta i en koordinerande roll med daglig aktivitet i parallella projekt? Är du en engagerad och nyfiken person som uppskattar att få möjlighet att påverka och utvecklas? Då är rollen som redovisningsekonom på Kockumation något för dig.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Du ansvarar i denna roll för att bokföringen utförs i tid och enligt uppsatta riktlinjer för de svenska bolagen. Huvudsakliga arbetsuppgifter är månadsbokslut, avstämningar och du verkar som koordinator i boksluten. En del i vardagen är att driva utvecklingsprojekt inom ekonomiområdet.
Du har kontakt med revisorerna, är super user för affärssystemet (Pyramid) samt verkar som backup till kollegorna på avdelningen.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande, har god erfarenhet av redovisning samt känner dig trygg i din yrkesroll och är säker i dina kunskaper. Du har en god förmåga att se såväl helhet som detaljer samt förstår och kan hantera flödet. Du har goda kunskaper och ett intresse vad gäller affärssystem.

Arbetssättet bygger på att dela med sig av kunskap, erfarenhet, tankar och idéer samt att bemöta varandra med respekt och välvilja. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du karaktäriseras av en glad, positiv och förtroendeingivande framtoning i kombination med att du är en ansvarsfull, effektiv och strukturerad person med en stor egen drivkraft. Du är en person som hjälper till där det behövs när det behövs.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Kockumation med SJR in Scandinavia. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du ansöker snarast. Har du frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sebastian Anderson på 040-66 55 102. Vi behandlar din ansökan konfidentiellt.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Kockumation Group består av Kockum Sonics, Polarmarine, Texon Automation och Marine Alignment. Företagen designar, producerar och marknadsför högkvalitativa nischprodukter och system riktade till den marina marknaden. Gruppen har ca 165 anställda varav 40 arbetar på huvudkontoret i Malmö. Övriga arbetar vid kontoren och produktionsanläggningarna i Kina, Filippinerna, Ryssland, Storbritannien, Danmark och Schweiz. För mer information se www.kockumation.com
+ Läs mer om företaget