Konfidentiell · Publicerad 3 sept 2021

Om tjänsten

Som bygginstallatör har du egen servicebil och arbetar med installation av vår kunds produktutbud. Du är ansiktet utåt emot företagets kunder och får möjlighet att kombinera dina tekniska kunskaper med en god service. Utöver nyinstallationer så arbetar du även med service, underhåll och reparationer och resor förekommer främst i malmöområdet emot företagets kunder. I början av din anställning kommer du att få en gedigen introduktion och upplärning för att få rätt förutsättningar för att lyckas i rollen.

Kompetenskrav

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning inom bygg eller har samlat på dig motsvarande erfarenhet ifrån arbetslivet. Du har ett tekniskt intresse och vill kombinera det med en god service. För att vara aktuell för tjänsten har du även:
  • Erfarenhet av byggarbete, installationer, renoveringsarbete eller liknande arbete
  • Erfarenhet av att hantera enklare maskiner inom bygg
  • Goda kunskaper i svenska
  • B-Körkort
I den här tjänsten har du mycket kontakt med kunder vilket ställer krav på att du som person är serviceminded och har förmågan att bemöta kunder på bästa möjliga sätt. Du är självständig i ditt arbete samt kan fatta beslut som skapar mervärde för kunden, oavsett om det handlar om att lösa befintliga tekniska problem eller hitta nya lösningar för att förenkla kundernas vardag.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Bygginstallatör, installatör, byggarbetare, bygg, snickare, Malmö, Lund, Trelleborg, Heltid, rekrytering
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Företaget är branschledande på den svenska marknaden och arbetar med tillverkning och installation. De är rikstäckande och hjälper kunder över hela landet. De stärker nu upp med ytterligare en Byggmontör/installatör i Malmö. Mer information om företaget kommer längre fram i processen. Tjänsten är en hyrrekrytering där din anställning till en början kommer vara på EMPLOID och sen övergå till en anställning hos kundföretaget.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 sept 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Snickare

Inga fler liknande jobb tillgängliga