Konfidentiell · Publicerad 7 jan 2021

Arbetsuppgifter

I tjänsten som kundservicemedarbetare arbetar du med administrativ kundservice. Du har en rådgivande roll gentemot kund och kommer komma i kontakt med orderhantering, reklamationer och guidar kunderna i deras val av produkt. Dina främsta verktyg är mail och telefon och du kommer arbeta i affärssystemet SAP. Du kommer arbeta gentemot den finska eller norska marknaden vilket ställer krav på att du är flytande i antingen finska eller norska.

Arbetsplatsen är dynamisk och tillsammans med dina kollegor bidrar du till att upprätthålla och utveckla den proaktiva och goda arbetsmiljön.

Kompetenskrav
  • Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i kundtjänstroller
  • Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat samt förstår de övriga nordiska språken
  • Du är flytande i finska och/eller norska, i såväl tal som skrift
  • Goda kunskaper i Office-paketet
  • Erfarenhet av att arbeta i affärssystemet SAP
Personliga egenskaper

Som person är du självgående, strukturerad och har ambitionen att alltid leverera bästa service. Du har förmågan att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt samtidigt som du med lätthet kan anpassa ditt arbetssätt efter ändrade förutsättningar. Du trivs lika bra med att arbeta självständigt som att samarbeta med dina kollegor. Dessutom är du alert, har en vilja att ständigt utvecklas och sätter en ära i att ha god kunskap om företagets sortiment.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Arbetstider: mån-fre 08.00-16.30

Plats: Malmö

Lön: Enligt överenskommelse

Anställningsform: visstidsanställning om ca 6 mån

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Företaget är verksamma inom inredningsbranschen. Med det nordiska huvudkontorets placering i Malmö erbjuds du goda kommunikationsmöjligheter och möjligheten att arbeta i en bransch som är i ständig utveckling. Mer information om företaget ges senare i rekryteringsprocessen.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
4 feb 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Kundtjänst

Inga fler liknande jobb tillgängliga