Konfidentiell · Publicerad 6 okt 2021

Om företaget

Företaget är ett världsledande bolag inom ett flertal tekniska produktområden och försätter att stärka upp med fler servicetekniker i Malmö. Produkterna gör att dina kompetenser inom både mekanik och el kommer att sättas på prov. Du får en gedigen introduktion för att få rätt förutsättningar att lyckas i rollen. Företaget satsar också väldigt mycket på internutbildningar för att hålla din kompetens så uppdaterad som det bara är möjligt. Mer information om företaget kommer senare under processen. Tjänsten är inledningsvis ett konsultuppdrag med goda chanser att bli överrekryterad av kundföretaget.

Om tjänsten

I rollen som servicetekniker arbetar du med service, underhålls- och reparationsarbeten emot portar och det rör sig som allt ifrån mindre dörrar till stora lastbilsportar eller byggportar. Du ansvarar för ett eget område i Malmöregionen vilket innebär en bredd av olika uppdrag. Arbetet är fritt under ansvar och du lägger själv upp dina dagar utifrån både planerade jobb och akuta ärenden. I rollen har du även daglig kontakt med kunder där du ger teknisk rådgivning utifrån behov. Din chef och företagets lokaler är i Malmö men då du har en fullt utrustad servicebil så utgår rollen ifrån hemmet. Mer konkret innebär rollen:
  • Löpande service, underhåll och reparationsarbete ute hos kund
  • Varierat arbete emot dörrar och portar, både med el och mekanik
  • Löpande kunddialog där du ger rådgivning utifrån kundens behov
Kompetenskrav

För att vara aktuell för denna tjänst ska du ha ett stort tekniskt intresse och en vilja att lära dig mer. Du behöver även ha:
  • Erfarenhet från ett praktiskt arbete som exempelvis servicetekniker, mekaniker, installatör eller elektriker
  • Erfarenhet av service, installation och felsökning inom maskin och el.
  • Goda kunskaper i svenska
  • B-Körkort
Vi söker dig som är lösningsorienterad, tekniskt kunnig och har förmågan att självständigt planera och driva ditt eget arbete framåt. Du är utåtriktad med en affärsförståelse där du ger kunden rätt rådgivning utifrån behov. Du är även ödmjuk och mån om ha ett gott samarbete med dina kollegor och kunder. I rollen som servicetekniker är du ansiktet utåt för företaget och därför lägger vi stor vikt vid din person och vid dina serviceegenskaper.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Arbetstider: 7-16

Lön: Enligt kollektivavtal

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Servicetekniker, tekniker, installatör, elektriker, mekaniker, mekanik, el, dörr, port, Malmö, Lund, Helsingborg
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
5 nov 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga