Konfidentiell · Publicerad 10 nov 2021

Om tjänsten

I rollen som onsite-tekniker så kommer du att vara ute hos olika kunder och hjälpa till med stor bredd av felsökning och problemlösning. Det rör sig om olika ärenden utifrån kunderna behov inom hårdvara, mjukvara och nätverk. Du arbetar emot både stora och små kunder och det kommer vara en stor variation i ditt arbete. Det är därför viktigt att du drivs av att finna de bästa IT-lösningarna för kunderna som du har kontakt med.

Om dig

Du intresserar dig för IT och teknik i allmänhet och har en känsla för vad som är bra kundservice. Vi tror även att du har:
  • Utbildning inom IT är meriterande
  • Tidigare erfarenhet av teknisk support, exempelvis ifrån en helpdesk eller om du har varit ute onsite som tekniker
  • Är flytande i tal och skrift på svenska och engelska
  • B-körkort och tillgång till bil
Som person har du ett stort tekniskt driv och drivs av att ha många bollar i luften. Du tycker om att få jobba i grupp och samarbeta likväl med dina kollegor som med kunder. Din kommunikation genomsyras av tydlighet och ödmjukhet och du har förmågan att anpassa dig till kunden och dennes behov. Du har ett lösningsfokuserat arbetssätt och är alltid mån om att leverera bästa service gentemot varje ärende du hanterar.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Omfattning: Heltid, kontorstider

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: malmö, IT, tekniker, hårdvara, mjukvara, onsite, kundkontakt, service, felsöka, problemlösning, helpdesk, firstline, support
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vår kund är ett företag som levererar IT-tjänster till företag i varierande storlek och omsättning. Det finns stora möjligheter till vidareutveckling inom företaget där du kan få samverka med dina kollegor i utbildningsseminarium och workshops. Mer information om företaget ges längre fram i rekryteringsprocessen. Tjänsten är en hyrrekrytering där den inledande anställningsperioden kommer vara hos oss på EMPLOID.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
10 dec 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga