Konfidentiell · Publicerad 23 mars 2021

Arbetsuppgifter

I rollen som tekniker kommer du att arbeta med underhållsservice, besiktningsanmärkningar, mindre reparationer samt feltagning av portar, lastbryggor och entrédörrar. Du jobbar både självständigt och i team samt har en hel del kundkontakt då allt arbete sker ute hos kund. Du kommer ha tillgång till egen servicebil och utgå hemifrån när du är varm i kläderna och kan utföra arbetet på egen hand. Självklart får du en gedigen introduktion och den produktutbildning du behöver för att lyckas i arbetet.

Kompetenskrav
  • Erfarenhet som exempelvis servicetekniker, mekaniker, installatör eller eltekniker
  • Kunskap inom att läsa el-schema, mekanik och felsökning via dator
  • Goda kunskaper i svenska
  • Körkort B
Personliga egenskaper

För att passa i rollen som tekniker behöver du förutom ett teknikintresse även vara flexibel, självgående och noggrann. Det är också viktigt att du är driven och serviceinriktad. Du tycker om att träffa kunder samt skapa och vårda kundrelationer. Du föreslår förbättringar och utveckling i samråd med kunderna och levererar en högkvalitativ service.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: servicetekniker, tekniker, mekanik, el, motorer, porttekniker, hisstekniker, truck, maskintekniker, industritekniker, installation, heltid, Malmö, Lund, Helsingborg
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Företaget är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. Dem levererar hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar, liksom lösningar för underhåll och modernisering som ger mervärde över byggnaders hela livscykel.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 apr 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga