Konfidentiell · Publicerad 8 aug 2021

Om företaget

Företaget är ett världsledande bolag inom ett flertal tekniska produktområden och försätter att stärka upp med fler servicetekniker i Malmö. Produkterna gör att dina kompetenser inom både mekanik och el kommer att sättas på prov. När du börjar din anställning som servicetekniker kommer du att få produktutbildningar och en mentor som extra stöd. Företaget satsar också väldigt mycket på internutbildningar för att hålla din kompetens så uppdaterad som det bara är möjligt. Mer information om företaget kommer senare under processen.

Om tjänsten

I rollen som servicetekniker arbetar du med planerade och akuta service- underhålls- och reparationsarbeten runt om i Malmöregionen. Tillsammans med ditt team av kollegor ansvarar ni för ett geografiskt område och tar emot felanmälningar direkt från kund. Arbetet är därmed fritt och du lägger själv upp dina dagar utifrån både planerade jobb och akuta ärenden. Din chef och företagets lokaler är i Malmö men då du har en fullt utrustad servicebil så utgår rollen ifrån hemmet.

Tjänsten är inledningsvis ett konsultuppdrag med goda chanser att bli överrekryterad av kundföretaget.

Kompetenskrav

För att vara aktuell för denna tjänst har du:
  • Erfarenhet från ett praktiskt arbete som exempelvis servicetekniker, mekaniker, installatör eller elektriker
  • Erfarenhet av service, installation och felsökning inom maskin och el.
  • Goda kunskaper i svenska
  • B-Körkort
Vi söker dig som är lösningsorienterad, tekniskt kunnig och har förmågan att självständigt planera och driva ditt eget arbete framåt. Du är utåtriktad och mån om ett gott samarbete med dina kollegor och kunder. Ditt ödmjuka förhållningssätt, din drivkraft och din goda känsla för service kommer att vara uppskattade egenskaper. I rollen som servicetekniker är du ansiktet utåt för företaget och därför lägger vi stor vikt vid din person och vid dina serviceegenskaper.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Arbetstider: 7-16

Lön: Enligt kollektivavtal

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Servicetekniker, Hisstekniker, tekniker, trucktekniker, installatör, elektriker, mekaniker, mekanik, el, hiss, port, Malmö, Lund, Helsingborg
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 sept 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga