Konfidentiell · Publicerad 27 sept 2021

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter består i att ta ansvar från ”ax till limpa” för kunder/produkter inom ditt ansvarsområde som innebär att arbeta med leverantörer, organisera inköp, produktionsplanering, prognoser, kommunikation/leveransplanering med kunden samt vidhålla och utfärda dokument till Produktions- och Kvalitetsavdelning. Vidare kommer du att vara involverad med att utveckla nyckeltal/KPI:er och etablera Performance Management i organisationen.

Tjänsten är en hyrrekrytering där du kommer att vara anställd av EMPLOID och arbeta som uthyrd konsult hos vår kund med goda chanser till överrekrytering. EMPLOID är medlem i Kompetensföretagen, som är en bransch- och arbetsgivarorganisation inom Almega. Almega ingår i Svenskt Näringsliv. För mer information se www.kompetensforetagen.se och www.almega.se.

Om dig
  • Högskoleutbildning inom supply chain och logistik men även mångårig relevant arbetslivserfarenhet kan väga upp avsaknad av högskoleutbildning
  • Erfarenhet från Supply Chain inom processindustri (läkemedel, Kemi, livsmedel mm)
  • Förståelse för Supply Chain i förhållande till kvalitetsarbete i en producerande verksamhet
  • Erfarenhet av att arbeta i ett ERP-system
  • Kunskaper i Excel
  • God kommunikativ förmåga i tal och skrift i svenska och engelska
Som person är du är en ansvarsfull, drivande och resultatorienterad person som har lätt för att samarbeta och är en ”team player”. Du är van att arbeta målinriktat samt motiveras av självständigt och ansvarsfullt arbete med känsla för detaljer och kvalitet. Du är lyhörd och har lätt för att samarbeta med god förmåga att skapa relationer samtidigt som du inte är främmande för att ta svåra beslut vid behov. Vi ser att du gillar att arbeta mot uppsatta mål där du tar ansvar för ditt eget arbete och finns där för att hjälpa dina kollegor. Struktur och flexibilitet kommer naturligt för dig.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Malmö

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Kontorsarbetstider

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Supply Chain, Inköp, Materialplanering, Processindustri, Kemi, ERP, Logistik, transport, , Malmö, Lund, Helsingborg
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vår kund är ett välmående företag som är verksamma inom läkemedelsbranschen. Just nu befinner de sig i en tillväxtfas och utökar sina team inom Supply Chain. Mer information om företaget ges längre fram i rekryteringsprocessen.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga