Kulturförvaltningen · Publicerad 5 sept 2019

Vårt mål är att tillsammans med våra verksamheter och ledning skapa förutsättningar för ett hållbart arbetsliv och vara ett attraktivt val för dagens och morgondagens medarbetare. I vårt arbete vägleds vi av vår värdegrund och agerar med respekt, engagemang och kreativitet. Vårt förhållningssätt och arbetssätt är - tillsammans kan vi göra skillnad!

Vårt främsta uppdrag är att arbeta verksamhetsnära på operativ och strategisk nivå utifrån verksamhetens mål. Vi bidrar med att stärka och skapa goda förutsättningar för förvaltningens chefer att utöva ett gott ledarskap.

Arbetet på kulturförvaltningens HR-avdelning är mångfacetterat. Som HR-konsult har du dels en generalistroll och dels en specialistroll inom dina ansvarsområden. Dina uppgifter kommer främst att vara inom områdena kompetensförsörjning, rekrytering, introduktion, arbetsrättsliga frågor, men också chefs- och teamutveckling. Du kommer också delta i ledningsgruppsarbete och verka som verksamhetspartner i arbetet mot målen. Uppgifterna är varierande och ställer krav på att agera situationsanpassat i den konsultativa, coachande och specialistrollen. HR-avdelningens team består av sex medarbetare, som har ett arbetssätt som kännetecknas av prestigelöshet, lösnings- och resultatfokus och arbetsglädje.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning inom området och har några års kvalificerad erfarenhet av att arbeta brett inom HR-området. Vi ser också att du har vana av ett verksamhetsnära arbetssätt och av ledningsgruppsarbete.
Som person är du konsultativ - på riktigt! Du arbetar proaktivt, lösnings- och utvecklingsinriktat, är lyhörd för chefernas behov och har samtidigt en integritet och kan framföra din åsikt. Du är van vid och motiveras av att arbeta självständigt såväl som att arbeta i team. Du har ett starkt driv och engagemang samt förmåga att strukturera och planera ditt arbete väl. Du kommunicerar obehindrat på svenska och har en god kunskap i engelska. Och såklart, du tycker att HR-frågor är bland det mest spännande som finns.

Vi erbjuder dig ett HR-arbete med utvecklingsmöjligheter i en kreativ verksamhet med hållbart tempo, med målet att göra skillnad för malmöborna. Hos oss får du jobba med professionella kolleger och får en arbetsplats i härliga lokaler mitt i stan.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose malmöbornas behov.
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval så skicka snarast in din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Kulturförvaltningen har det samlade ansvaret för Malmö stads kulturverksamhet. Kulturförvaltningen består av Malmö Konsthall, Malmö Konstmuseum, Malmö Kulturskola, Malmö Museer, Stadsarkivet, Biblioteken i Malmö samt Kulturarrangemang och mötesplatser. Kulturförvaltningen har ca 560 medarbetare.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga