Kulturförvaltningen · Publicerad 4 okt 2019

I rollen som enhetschef på publikenheten ska du leda och coacha och bidra till att fortsatt utveckla Malmö Museer som ett attraktivt besöksmål. I arbetet ingår daglig arbetsledning, budgetansvar, personalansvar, ansvar för systematiskt arbetsmiljöarbete (SAM) etc. Enhetens två fokusområden är värdskap och drift. Här kommer du att arbeta tätt med Malmö Konstmuseum. Som publikchef har du övergripande ansvar för den publika verksamheten som omfattar öppethållande och tillsyn av publika ytor samt drift av museibutiker. Du kommer även att arbeta med översyn av scheman. Du ska arbeta med att utveckla enhetens servicekänsla, nytänkande, och brukardialog. Kvälls- och helgtjänstgöring kan ingå i arbetet. Som enhetschef är du direkt underställd museichefen, och du kommer att ingå i Malmö Museers ledningsgrupp. Som chef förväntas du utveckla kontakter och samarbeten regionalt såväl som nationellt med exempelvis besöks- eller turistnäring.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant akademisk examen eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Det är en merit om du har erfarenhet av att arbeta med olika typer av målgrupper och sammanhang. Du har erfarenhet av att leda en liknande verksamhet samt erfarenhet av personalansvar, ekonomi- och budgetansvar samt schemaläggning. Det är ett plus om du har en god förståelse för offentlig verksamhet och erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organ

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt! Vänligen notera att alla ansökningar via Offentliga jobb/Aditro recruit är offentliga handlingar. Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Malmö stad och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med att påverka? Publikenheten är en viktig del av Malmö Museers värdskap. Service och trygghet är i fokus vid mötet med besökaren. Malmö Museer har ca 400 000 besökare/år, vilka är i olika åldrar, representerar många kulturer, skolklasser såväl som barnfamiljer, turister, malmöbor och regionens invånare.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga