MKB Fastighets AB · Publicerad 11 jan

MKB Fastighets AB är till för Malmö och Malmöborna.

MKB:s vision - Hem för var och en - är visionen om ett Malmö där varje individ har bra boende. MKB ska tillhandahålla bra bostäder i hela staden, arbeta innovativt med att stärka Malmös attraktionskraft och bidra till en stad för alla. Tre värderingar ligger till grund för MKB:s arbete: modiga, enkla, tillsammans. Med över 22 500 lägenheter och 1100 lokaler, till ett värde av 30 miljarder kronor, och med 32 procent av hyresmarknaden är MKB Malmös ledande bostadsbolag och en av Sveriges största fastighetsägare.

Presentation

Poolia söker för rekrytering till MKB Fastighets AB en IT-orienterad Verksamhetsutvecklare med stort projektintresse. Tjänsten är på heltid.

Vill du arbeta i ett av Sverige ledande fastighetsbolag med verksamhetsstöd och IT-system? Trivs du med att arbeta nära verksamheten och skapa affärsnytta och mervärden för medarbetare och chefer samt kunder?

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Arbetsuppgifter

Som Verksamhetsutvecklare erbjuds du ett kvalificerat och utvecklande arbete i ett framgångsrikt och expansivt bolag.

Du kommer som Verksamhetsutvecklare främst att arbeta med:
 • Övergripande ansvar över IT:s projektportfölj.
 • Samordning/kravställning gällande resurser till projekt inom verksamhetsutveckling, tidsestimerar kommande projekt och följer upp pågående projekt.
 • Driver tillsammans med Applikationsansvarig utvecklingen av fastighetssystemet PM5.
 • Projektledning av olika projekt inom verksamhetsutveckling.
 • Ta fram enkel och ändamålsenlig "Projektmodell" samt upphandla ett enkelt och ändamålsenligt projektuppföljningsverktyg.
 • Hjälpa CIO med administration kring IT-styrgruppen.
Du rapporterar till CIO.

Utbildning/erfarenhet

Du har troligen utbildning från högskola/universitet eller YH/KY.

Vi tror att du minst har 5 års relevant arbetslivserfarenhet från verksamhetsutveckling, IT-stöd och/eller projektledning.

Det är värdefullt om du har tidigare erfarenhet från fastighetsbranschen och av fastighetssystem. Du kan också idag jobba i en liknande roll inom ett konsultbolag, medelstort eller större bolag.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att driva och leda projekt. Du har också erfarenhet att samordna resurser för projektarbete. Vidare har du erfarenhet av att följa upp projekt och rapportera projektprogress.

Du har förmågan och intresset av att arbeta både operativt och strategiskt samt du är affärs-, kund- och verksamhetsorienterad.

Du ser IT/IS som en möjliggörare för att åstadkomma en effektivare verksamhet och som en viktig förutsättning för att kunna skapa konkurrensfördelar.

Det är en fördel om du har kunskap inom SQL för att göra datautdrag och skapa rapporter.

För att vara framgångsrik som Verksamhetsutvecklare tror vi att du är:
 • Strukturerad
 • Professionell och levererar med hög kvalitet
 • Kommunikativ och tydlig
 • Självgående och ansvarstagande
 • Lätt för att samarbeta och prestigelös
* Hög servicenivå och lojal
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
21 jan
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga