Malmö Stad Projekt · Publicerad 1 okt 2021

Arbetsuppgifter

Belysningssektionen som är en del av fastighetseneten på Kommunteknik utför gatubelysninsgs- och trafikssignalsarbete samt drift och underhåll inom stadens anläggnningar.

Som arbetsledare på belysningssektionen leder och fördelar du arbetet på uppdrag av sektionschefen och du har ansvar för verksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö.

Du planerar arbeten, följer upp och ansvarar för kvalitet och säkerhet i arbetet. I rollen ingår kontakt med kunder och underentreprenörer. Du rapporterar till sektionschefen som är en del av fastighetsenhetens ledningsgrupp.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning inom el eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Högskoleutbildning eller andra kompletterande utbildningar inom relevant område, såsom exempelvis allmän behörighet ser vi som meriterande.

För att vara aktuell för tjänsten ska du ha dokumenterad erfarenhet av en chefs- eller ledarroll inom branschen samt erfarenhet av administrativt arbete. Vi ser att du dessutom har erfarenhet av belysningsarbeten och trafiksignalsarbeten inom stadsmiljö. För tjänsten krävs B-körkort för manuellt växlad bil samt goda kunskaper i svenska språket, såväl i tal som i skrift.

Du behöver även ha goda datorkunskaper samt god systemvana. Som ledare motiverar och stödjer du dina medarbetare samt ger dem ansvar och möjlighet att utvecklas. Det är viktigt att du trivs i mötet med människor och känner dig trygg i ledarrollen som innebär att ta ansvar för projekt och personal samt att fatta tydliga beslut. Därför är det också viktigt att du har förmågan att kommunicera med både medarbetare och kunder samt förmågan att skapa goda relationer. För dig är det en självklarhet att arbeta mot organisationens mål och därigenom uppnå kvalitet och kundtillfredsställelse. Vi ser att du dessutom är strukturerad och bra på att planera arbetet för att hålla tidplaner.

Om arbetsplatsen

Vi är idag 635 anställda på Kommunteknik och omsätter 770 miljoner. Detta är Kommuntekniks uppdrag: Kommunteknik ska tillgodose behovet av en väl fungerande stadsmiljö och erbjuder lokalt miljöanpassade och ekonomiskt effektiva helhetslösningar av drift, underhåll och skötsel inom gator, park och fastigheter samt beredskap och teknisk service.

Serviceförvaltningen är uppdelad i fem avdelningar och erbjuder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat. Tillsammans är vi en smart servicepartner till staden.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Övrigt

I denna rekrytering ersätts det personliga brevet av urvalsfrågor för att alla kandidater ska bli bedömda likvärdigt. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
24 okt 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Chefsbefattningar
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga