Malmö Stad Projekt · Publicerad 3 maj 2021

Vi söker just nu en Kvalitetsutvecklar som har erfarenhet av systematiskt patientsäkerhetsarbete och som vill arbeta med kvalitets- och verksamhetsutveckling i Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen

Arbetsuppgifter

Du ingår i staben för särskilt boende och arbetar på olika sätt med att säkra kvaliteten inom Hälsa, vård och omsorg i särskilt boende.

Du arbetar nära medicinskt ansvarig rehab, sjuksköterska och socialt ansvarig samordnare och är ett stöd till chefer och medarbetare vid implementering av nya/reviderade rutiner och arbetsprocesser samt i genomförandet av beslutade åtgärdsplaner och uppföljningar. Detta kan innebära att driva projekt, leda processer framåt, utbilda, handleda och på annat sätt bidra i utvecklingsarbete utifrån verksamhetens mål, planer, och ledningssystem.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut/sjukgymnast/fysioterapeut med flerårig erfarenhet i yrket inom kommunal vård och omsorg. Erfarenhet av systematiskt patientsäkerhetsarbete, kvalitets- och verksamhetsutveckling är ett krav.

Erfarenhet av ledningssystem samt av att leda utvecklings- och förändringsarbete är meriterande. Likaså kännedom om de lagar och författningar som styr det kommunala arbetet.

Du har ett stort engagemang och intresse för förbättringsarbete. För att lyckas i ditt uppdrag behöver du god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du har god förmåga att skapa relationer, samarbeta och inspirera. Samtidigt är du självgående och trivs med att självständigt strukturera och prioritera ditt arbete. Du tar ett stort personligt ansvar och egna initiativ.

Vi ser gärna att du har en god analytisk förmåga och intresse för processer och sammanhang.

Det är av stor vikt att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi kommer tillämpa löpande urval så vänta inte med din ansökan utan sök idag! Förstaintervjuer kommer hållas Onsdagen den 2/6 mellan kl.13-16:30 och andra intervjuer och kommer hållas Tisdagen den 7/6 mellan 8.30-12

Övrigt

Observera att vi i denna rekryeringsprocessen ersätter det personliga brevet med urvalsfrågor, detta för att än mer säkerställa en kompetensbaserad rekrytering. Dina svar blir därför en viktig del i vårt urvalsarbete.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
23 maj 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga