Malmö Stad Projekt · Publicerad 16 apr 2021

Arbetsuppgifter

Som specialpedagog i ett av våra specialpedagog-och psykologteam arbetar du på uppdrag av rektor med att stödja förskolornas arbete med att skapa tillgänglig utbildning och bidra till att alla barns rätt till stöd och särskilt stöd tillgodoses. Specialpedagogens uppdrag inkluderar ett nära samarbete med rektors ledningsgrupp i det förebyggande, strategiska och operativa arbetet på såväl individ-, grupp- och organisationsnivå.

Som specialpedagog är du väl förtrogen med samt använder olika verktyg och metoder som vilar på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet såsom handledning och konsultation.

I ditt arbete kan det även bli aktuellt med samarbete med andra myndigheter och organisationer, vilket innebär att ditt arbete präglas av många kontaktytor. Att arbeta i ett team ger som vi ser det utvecklingsmöjligheter för dig i din roll som specialpedagog.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare med specialpedagogutbildning. Du har erfarenhet i rollen som specialpedagog, gedigen erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd samt erfarenhet av att handleda pedagoger i förskolan.

Som person är du kommunikativ, lyhörd, drivande och kreativ med fokus på lösningar. Du har en helhetssyn för att driva utvecklingsarbete samt en god samarbetsförmåga. Du har ett inkluderade synsätt, är flexibel, gillar utmaningar och trivs med att arbeta i team, men även självständigt.

Låter detta som en tjänst för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

Förskoleförvaltningen har fyra specialpedagog-och psykologteam som arbetar i respektive utbildningsområde. I det aktuella teamet som tillhör utbildningsområde C är vi sex specialpedagoger, en psykolog och en teamledare.

Inom förskolan i Malmö stad får du löpande kompetensutveckling, tydliga karriärmöjligheter och ett nära ledarskap. Läs mer på http://www.malmo.se/förskolekarriär.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Information om tjänsten

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Augusti 2021 eller enligt överenskommelse

Övrigt
Enligt skollagen krävs utdrag ur polisens belastningsregister innan anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på https://polisen.se/tjanster-tillstand/blanketter/.
Blanketten finns i kategorin Belastningsregistret och heter Skola, förskola eller barnomsorg - Belastningsregistret.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta nämnda kontaktpersoner.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Idag
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Fritidspedagog
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga