Malmö stad Fritidsförvaltningen · Publicerad 6 feb

Som badvärd arbetar du i simhall med att ge service till våra besökare, övervaka säkerheten, utföra lokalvård samt att hålla i olika aktiviteter som till exempel vattengympa och bastukvällar. Tillsammans med dina kollegor får du vara med och utveckla badets verksamhet samt skapa och arrangera olika aktiviteter. Vid behov kan du behöva avlasta kollegor i receptionen, kaféet eller i gymmet. Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete och du blir delaktig i en förvaltning och arbetsplats som arbetar med positiva frågor som friskvård och meningsfull fritid. I tjänsten ingår obekväm arbetstid så som kvällar och helger.

Kvalifikationer
Du som söker är simkunnig, har gymnasieexamen samt utbildning i livräddning och i hjärt- och lungräddning. Har du badmästarutbildning, simlärarutbildning eller annan likvärdig utbildning/erfarenhet inom badområdet som av arbetsgivaren bedöms vara relevant för tjänsten är detta meriterande. Vi ser gärna att du har utbildning i samt erfarenhet av att bedriva olika typer av verksamhetsrelaterade aktiviteter. Erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar är också önskvärt. Eftersom det är din uppgift att se till att samtliga badgäster trivs och får den hjälp som de behöver kommunikativ och brinner för att ge god service. Som person är du lyhörd, säkerhetsmedveten och ansvarskännande. Då du kan ställas inför olika situationer krävs det att du har förmåga att hantera människor och alltid agerar som en god ambassadör. Alla de aktiviteter vi erbjuder på Hylliebadet är en viktig del av vår verksamhet och något vi strävar efter att fortsätta utveckla och öka i antal. Det är därför viktigt att du som person trivs med att stå i centrum samt tycker om att lära dig nya saker och att utveckla såväl verksamheten som dig själv. Du står för värderingar som ömsesidig respekt, engagemang och kreativitet. Att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska är en förutsättning för tjänsten, ytterligare språkkunskaper är meriterande. Du har även goda datorkunskaper. Ovanstående egenskaper ger de bästa förutsättningarna för att vi tillsammans skall trivas och lyckas med vårt uppdrag att ge Malmöborna tillgång till en meningsfull fritid! Eftersom vi arbetar för en jämnare könsfördelning inom verksamheten ser vi gärna kvinnliga sökande till tjänsten. I övrigt beaktas personlig lämplighet. Varmt välkommen med din ansökan!

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Simkunnighet är ett krav för alla medarbetare på bandenheten. Därför kommer ett simtest att genomföras i samband med intervjun. När simtestet väl är genomfört läggs ingen vikt vid hur väl testet genomförts, utan vikt läggs vid intervjun och vid personlig lämplighet. Då medarbetare på fritidsförvaltningens badenhet kommer i kontakt med barn och unga kommer ett utdrag ur belastningsregistret att behöva visas upp om det är aktuellt med anställning. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Fritidsförvaltningen Tycker du att det är viktigt med en meningsfull fritid? Vill du jobba med något som gör skillnad? I så fall välkommen att söka jobb hos oss på Fritidsförvaltningen. Vår verksamhet omfattar stadens fritidsgårdar, drift av idrotts- och fritidsanläggningar, genomförande av små och stora evenemang och inte minst stöd och service till stadens föreningsliv. På fritidsförvaltningen jobbar vi alla tillsammans för att göra skillnad för Malmöborna och vår yttersta ambition är att alla Malmöbor ska ha möjlighet till en meningsfull fritid. Hylliebadet - En hållbar mötesplats för alla Familjebadet Hylliebadet är Malmös nyaste och ett av Sveriges mest energisnåla bad. En flexibel och toppmodern anläggning med två undervisningsbassänger, en 50-metersbassäng, familjedel, gym/friskvårdsyta, relaxavdelning, konferensytor och kafé. Ambitionen är att badet ska vara ett modernt och stilrent familjebad, med en mångfald av verksamheter och arrangemang. Varje år besöker cirka 300 000 besökare badet, vilket gör det till en av de mest attraktiva mötesplatserna i Malmö. Kännetecknet för de cirka 40 medarbetare som arbetar på badet är viljan och drivet att skapa, utveckla och förverkliga en verksamhet där Malmöbon står i fokus. Vill du vara med på detta samt brinner du för friskvård och service? Då är det just dig vi söker! Till Hylliebadet söker vi just nu en badvärd för tillsvidareanställning.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga