Malmö stad Grundskoleförvaltningen · Publicerad 8 apr 2019

Som administrativ chef i Malmös skolor bidrar du till att skapa förutsättning för rektor att vara pedagogisk ledare. Du utgör kvalificerat stöd till rektor utifrån rektors behov. Du har ansvar för att leda och samordna det administrativa arbetet på skolan och du är chef för administrativ personal samt ytterligare medarbetare utifrån rektors fördelning. I ditt uppdrag ingår också ekonomiskt ansvar för skolans administrativa arbete. Vi sätter stor vikt vid att strikt följa budget och hantera skolans medel för att verksamheten ska fortsätta ligga i framkant. Det ingår även att leda och samordna skolans myndighets- och skoljuridiska arbete, det systematiska arbetsmiljöarbetet och det systematiska brandskyddsarbetet. I uppdraget ingår samverkan med andra förvaltningar, myndigheter, vårdnadshavare, närsamhället och andra skolenheter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en högskoleexamen. Du har förmåga att hantera komplexa IT-system och vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat på en skola. Som person är du en naturlig och trygg ledare. Du är duktig på att organisera ditt eget arbete och din kommunikativa förmåga är antagligen en av dina styrkor. Vi söker dig som prestigelöst kan leda andra och ödmjukt kan dela med dig av ditt kunnande. Att arbeta som ledare på en skola är varierande i sin natur och du behöver vara flexibel i att hantera en vardag där varje dag inte är den andra lik.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också!
Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!
Stenkulaskolan -We make the world a better place!

På Stenkulaskolan samarbetar all personal för att på bästa sätt stötta eleverna i deras kunskapsmässiga- och sociala utveckling. Här kan du göra skillnad på riktigt!

Stenkulaskolan ligger i framkant vad det gäller att använda IKT som accelerator för barnens lärande. För att lyckas arbetar vi alltid tillsammans och ser utmaningar som lärtillfällen för all personal. Det inkluderande perspektivet på skolan är starkt och vi arbetar ständigt för att stärka det ännu mer.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga