Malmö stad Grundskoleförvaltningen · Publicerad 16 maj 2019

Bergaskolan F-9 söker Fritidspedagog / Grundlärare med inriktning fritidshem eller att du är under utbildning till lärare med inriktning fritidshem. Då vi till hösten utökar antalet klasser söker vi ytterligare pedagog/lärare till vår skola. Du bedriver en modern och kreativ undervisning för våra elever och hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen. I ditt uppdrag ingår bl.a. att planera, genomföra, utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolan styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget som du tillhör. Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar i skolans utvecklingsarbete.

Kvalifikationer
Du är legitimerad Fritidspedagog / Lärare med inriktning fritidshem eller under utbildning till lärare med inriktning fritidshem. Det är meriterande om du har erfarenhet av yrket och att du har ämnet hemkunskap som behörighet. Du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och tillämpar dem i det dagliga arbetet. Vidare kräver arbetet att du har en god samarbetsförmåga, är initiativrik samt att du kan anpassa ditt förhållningssätt utifrån situation. Du har ett stort intresse för att utveckla den pedagogiska verksamheten till att bli både rolig, inspirerande och utmanande. Du har förmåga att skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Vi förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv och går in i uppdraget med en positiv elevsyn. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du har de senaste åren arbetet inom fritidshemmets verksamhet. Det är nödvändigt att du behärskar svenska i tal och skrift.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling! Bergaskolan är belägen på Limhamn, i närheten av centrum, grönområden och havet. Skolan har målmedvetna elever och studiemotiverade elever, vilket visar sig i de goda resultaten. Efter flera terminer av modernisering är nu skolan totalt nyrenoverad och vi är åter samlade som en enhet.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 maj 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Fritidspedagog
Kontakt
Mejla Fredrik Magnusson

Inga fler liknande jobb tillgängliga