Malmö stad Grundskoleförvaltningen · Publicerad 11 apr 2019

Vi söker en grundskollärare i arbetslag 4-6. I ditt uppdrag ingår planering av undervisning, genomförande av undervisning och bedömning av elevers förvärvade kunskaper. Vilka ämnen du undervisar i beslutas utifrån behörighet och behov. Du utvärderar och utvecklar det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget. Du bedriver en modern och kreativ undervisning och hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen. Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete. I uppdraget ingår mentorskap för elever i årkurs 4-6.

Kvalifikationer
Utbildning Legitimerad lärare med behörighet för undervisning i flera ämnen i årskurserna 4-6. Vi ser gärna att du har bred behörighet. Arbetslivserfarenhet Ingen erfarenhet kräv men erfarenhet av arbete som lärare är meriterande. Förvärvade kunskaper God insikt och kunskap i skolans styrdokument och kan tillämpa dem i det dagliga arbetet God didaktisk och pedagogisk förmåga Kan leda och organisera arbetet för att skapa studiero och en god lärandemiljö under hela dagen Kan utveckla sitt arbete utifrån evidensbaserad forskning God vana av och kännedom om att arbeta med digitala verktyg

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling! Bulltoftaskolan ingår tillsammans med Karlshögskolan och Mölletoftaskolan i Bulltofta rektorsområde. På Bulltoftaskolan finns cirka 285 elever från förskoleklass till och med årskurs 6. På skolan finns en klass i varje årskurs i åk F-3. Från årskurs 4 bildas tre paralleller då elever från Bulltoftaskolan, Karlshögskolan och Mölletoftaskolan slås ihop. Vi har tre fritidshemsavdelningar för elever i F-6. Flera medarbetare har arbetat länge på skolan vilket ger stabilitet och bevarar positiva traditioner. Vi har också nya medarbetare som ger oss inspiration i vårt pedagogiska utvecklingsarbete. Skolbiblioteket och skönlitteraturen intar en central plats i det pedagogiska arbetet. Vi har ett bibliotek för F-3 och ett för 4-6. Skolan ligger nära Beijers park dit man enkelt kan gå för att bedriva utomhuspedagogik. Till Bulltoftaskolan tar du dig enkelt med kollektivtrafik.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
25 apr 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Lärare
Kontakt
Mejla Magnus Meijer

Inga fler liknande jobb tillgängliga