Malmö stad Grundskoleförvaltningen · Publicerad 13 apr 2019

Vi söker nu en idrottslärare för undervisning. Som idrottslärare hos oss bedriver du en modern och kreativ undervisning och hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som i den
personliga utvecklingen. I ditt uppdrag ingår bland annat att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med
arbetslaget som du tillhör.

Du tycker det är självklart att samarbeta med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete.


Kvalifikationer
Du är legitimerad lärare med behörighet för undervisning i idrott. Du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och kan tillämpa dem i det dagliga arbetet samt har god datorvana. Vidare har du förmågan att leda och stimulera elever till goda studieresultat.

Vi förutsätter att du har en positiv elevsyn och ett professionellt förhållningssätt samt har lätt för att samarbeta.

Vi ser gärna att du har behörighet i fler ämnen samt har några års erfarenhet av arbetet som lärare. Det är även meriterande att ha erfarenhet av Google Apps for education, erfarenhet av iPad i undervisningen samt kunskap och erfarenhet av formativ bedömning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 apr 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Lärare
Kontakt
Mejla Jimmy Nordström

Inga fler liknande jobb tillgängliga