Malmö stad Grundskoleförvaltningen · Publicerad 12 apr 2019

Du arbetar i en central SU-grupp för elever i åk 6-9,som lärare med undervisning och mentorskap för elever i behov av omfattande stödinsatser såväl kunskapsmässigt som socialt. Eleverna läser enlig Lgr 11 och vi följer de styrdokument som övriga kommunala grundskolor i Malmö stad. Du arbetar med såväl undervisning, planering, dokumentation som rastaktiviteter och social träning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare och behörig för åk 4-9. Har du arbetat som lärare tidigare och har erfarenhet av arbete i SU-grupp är det meriterande. Som person är du trygg, lugn, flexibel, tydlig, lösningsorienterad och stabil. Vidare är du stresstålig och bibehåller lugnet i alla situationer. Ditt lugn visar sig i ditt lågaffektiva bemötande. Du har lätt för att samarbeta med såväl kollegor som vårdnadshavare och andra aktörer som tex Bup och socialtjänst. Du har kompetens, intresse och engagemang i ditt arbete med såväl elever som andra samarbetspartners. Du har en vilja och en stark drivkraft att tillsammans med elever, vårdnadshavare och kollegor utveckla och optimera lärmiljön för elever i behov av stöd så att vi erbjuder varje elevs bästa skola.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
26 apr 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Lärare

Inga fler liknande jobb tillgängliga