Malmö stad Grundskoleförvaltningen · Publicerad 13 mars

Du kommer att arbeta som klasslärare/mentor på lågstadiet. I ditt läraruppdrag hos oss planerar du din undervisning, genomför densamma och gör en bedömning av dina elevers förvärvade kunskaper. Planeringen av din undervisning sker såväl enskilt som tillsammans med dina kollegor. Din undervisning är modern och kreativ och syftar till att nå och hitta strategier för att stärka dina elever, både kunskapsmässigt och i deras personliga utveckling I ditt uppdrag samarbetar du med övrig skolpersonal för en god lär- och arbetsmiljö för både elever och personal samt deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete.

Kvalifikationer
Till Gullviksskolan söker vi nu två legitimerad lärare med behörighet att undervisa i åk F-3. Du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument och kan tillämpa dem i det dagliga arbetet. Du bedriver en modern och kreativ undervisning och hittar strategier för att nå varje elev och stärka denne i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen. Vidare har du god didaktisk och pedagogisk förmåga och kan leda och organisera arbetet för att skapa studiero och en god lärandemiljö för eleverna under hela dagen. Du utvecklar ditt arbete utifrån evidensbaserad forskning och du har god vana av och kännedom om att arbeta med digitala verktyg. Tillsammans så arbetar vi för "Varje elevs bästa skola".

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling! Gullviksskolan är en F-6 skola i en god lärmiljö. Vi är en tvåparallellig skola med ca 320 elever.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
27 mars
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Underkategori
Lärare