Malmö stad Grundskoleförvaltningen · Publicerad 5 apr 2019

Du kommer att undervisa i matematik och/eller no på vårt högstadium tillsammans med dina fem ma/no-kollegor. Du kommer ingå i ett arbetslag som tillsammans planerar, genomför och följer upp undervisningen för era elever. På skolan arbetar vi intensivt med att utveckla vår undervisning tillsammans vilket medför att du är nyfiken och förändringsbenägen samt både gärna delar med dig av samt tar emot andras erfarenheter och lärdomar från undervisningen. Vi arbetar för att få en mer elevaktiv undervisning samt aktivera våra elever före, under och efter skoltid. Det är därför meriterande om du har erfarenhet och intresse av att arbeta på detta sätt.

Kvalifikationer
Du som söker är legitimerad lärare med behörighet för undervisning mot årskurs 7-9 i matematik och no. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som lärare ser vi det som meriterande. Vi söker dig som är positiv, nyfiken och har ett undersökande arbetssätt. Du är öppen och kommunikativ samt har en mycket god samarbetsförmåga och förmåga att skapa goda relationer med vårdnadshavare, elever och kollegor. Du är systematisk och har ett inre driv som bidrar till att utveckla dina arbetssätt och metoder samt hela vår verksamhet. Du har en grundsyn att alla vill och att alla kan utvecklas bara man får rätt förutsättningar och du arbetar för att ge varje elev dessa förutsättningar i din undervisning. Du är ledare i klassrummet och synliggöra elevernas lärande för dem själva, deras vårdnadshavare och även för dig och dina kollegor. Att leda sig själv i ditt uppdrag är för dig naturligt.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling! Augustenborgsskolan är en mångkulturell F-9 skola i Malmös södra innerstad. Vår vision är; Här lär vi tillsammans i en trygg miljö. Alla vill och alla kan. Skolan genomför ett stort förändringsarbete för att öka våra elevers resultat och mående. Vi är inne i ett intensivt, långsiktigt pedagogiskt utvecklingsarbete med inriktning Språkutvecklande arbetssätt/Genrepedagogik och Klassrumsdidaktiskt Kollegium. På skolan ägnar vi mycket av vår tid åt att tillsammans utveckla vår undervisning. Vi söker efter dig som vill vara med på denna utvecklingsresa tillsammans med oss för att skapa varje elevs bästa Augustenborgsskolan. Vi har en musikprofil från årskurs 7 samt möjlighet till utökad musikundervisning på mellanstadiet. Aktiva Augustenborgsskolan erbjuder eleverna fysisk aktivitet före, under och efter skoltid, ledarutbildning samt kunskap för en hälsosam livsstil. Vi samarbetar med MFF och MKB.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
21 apr 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Lärare
Kontakt
Mejla Marion Schöttelndreier

Inga fler liknande jobb tillgängliga