Malmö stad Grundskoleförvaltningen · Publicerad 16 apr 2019

Nu söker vi en speciallärare i matematik till Kommunikationsskolan Är du speciallärare i matematik och vill undervisa Den aktuella tjänsten är placerad på vår större enhet på Värner Rydénskolan, med sammanlagt 64 elever i år 1-9. Du kommer att undervisa i åk 4-9, du kommer att ingå i arbetslag och vara omgiven av engagerade och kunniga arbetskamrater i form av speciallärare, specialpedagoger, legitimerade lärare, elevkoordinatorer. elevassistenter och logopeder. Du kommer att undervisa i matematik i årskurs 4-9 och vara mentor för årskurs 7.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är Legitimerad lärare med behörighet i matematik i åk 4-9 och som har speciallärarutbildning. Erfarenhet av arbete med elever med språkstörning och/eller npf-diagnoser är meriterande.
Vi vill att du har:
* God insikt och kunskap i skolans styrdokument och kan tillämpa dem i det dagliga arbetet
* God didaktisk och pedagogisk förmåga
* Kan leda och organisera arbetet för att skapa studiero och en god lärandemiljö under hela dagen
* Kan utveckla ditt arbete utifrån evidensbaserad forskning
* God vana av och kännedom om att arbeta med digitala verktyg


Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Delta i skapandet av varje elevs bästa skola - du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar grundskoleförvaltningen de bästa förutsättningarna för alla medarbetare. Vi arbetar tillsammans i vårt övergripande uppdrag med att ge alla Malmös 30 000 elever samma möjligheter att lyckas och nå goda resultat i skolan. Gör skillnad tillsammans med 5 500 kollegor och var en del av grundskoleförvaltningens positiva utveckling!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
29 apr 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Kontakt
Mejla Karin Alvehus

Inga fler liknande jobb tillgängliga