Malmö stad Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen · Publicerad 20 maj 2019

Ledsagning innebär att göra det möjligt för personer med funktionsnedsättning att delta aktivt i samhällslivet och gemenskap med andra människor. Ledsagning ska alltid ske utanför brukarens hem. För brukare som har beslut om ledsagarservice innebär servicen rätt till ledsagning vid:

* Fritidsaktiviteter, utevistelse, långpromenader, motion. Besök hos vänner, kultur- och föreningsaktiviteter och nöjen
* Ledsagning till frisör, läkare och tandläkare och shopping.

Som avlösare hjälper man den som har en närstående som har en funktionsnedsättning med avlösning av omvårdnaden i hemmet. Arbetet sker i familjens hem.


Kvalifikationer
* 18 år fyllda.
* Du behöver inte ha utbildning inom området, men det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete med människor, t ex omvårdnad, pedagogik eller likvärdigt.
* Du måste kunna uttrycka dig väl i både tal skrift. Det är meriterande om du talar andra språk, t ex kroatiska/bosniska/serbiska, albanska eller arabiska.
* Intresserad av människor, lyhörd för den andres behov och uppskattar ett utåtriktat arbete med en mångfald av möten.
* Du är ansvarstagande och har ett serviceinriktat förhållningssätt där gott bemötande, respekt och samarbetsförmåga är självklart.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen tar vi inte emot ansökningar via e-post eller post. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
14 juli 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
15
Underkategori
Vård & Omsorg
Kontakt
Mejla Bemanningsenheten

Inga fler liknande jobb tillgängliga