Malmö stad Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen · Publicerad 14 juli 2019

Som sjuksköterska på natten bedömer och utför du medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser. I arbetet ingår även att handleda och delegera övrig omvårdnadspersonal. För oss är det viktigt att all personal och alla våra medborgare skall känna sig väl bemötta, sedda och delaktiga.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård.

Tjänsten passar dig som känner dig trygg med att arbeta självständigt och att handleda andra. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbete. Detta är inte ett krav så tveka inte att inte söka dig till oss även om du är nyutexaminerad sjuksköterska. Vi har möjlighet att ge dig en längre bredvid gång och god introduktion till arbetet!

Vi välkomnar förmåga till nytänkande och ser stora fördelar med att du aktivt är med och utvecklar verksamheten. Tjänsten passar dig som är lugn, metodisk och har god samarbetsförmåga i alla led, även när kluriga situationer uppstår.

För oss är det viktigt att du tycker det är spännande med ny teknik då vi ständigt försöker utveckla och underlätta verksamheten.

Vi kör bil i tjänsten på natten, så du måste ha B-körkort.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra 5 200 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor.
Var med och bygg morgondagens vård och omsorg - Malmö behöver dig!
Följ vår spännande utveckling på https://sv-se.facebook.com/halsavardochomsorg/

Malmö stads nattsjuksköterskor tillhör en central organisation bestående av kvalificerade sjuksköterskor och distriktssköterskor som tillsammans arbetar mot hela Malmö stad. På varje arbetspass tjänstgör vanligen sju sjuksköterskor, två utav dessa ansvarar för telefonrådgivning till omvårdnadspersonal samt planerar och fördelar arbetet för de övriga sjuksköterskorna. Arbetet består både av planerade samt akuta insatser. Vi utgår centralt från våra lokaler vid Nobeltorget.

Vill du jobba med ett härligt gäng kollegor med möjlighet att utvecklas och kunna vara kreativ i din yrkesutövning? Vill du att din kompetens och erfarenhet värderas och gillar du att jobba självständigt med lite kluriga situationer som du älskar att lösa? Då är den här tjänsten passande för dig.
Vi sitter i fina lokaler med fantastisk utsikt över Malmö, på Olof Palmes plats 1, nära kollektivtrafik och stadens puls.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga