Malmö stad Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen · Publicerad 20 maj 2019

* Personlig omvårdnad och lättare serviceuppgifter som städ, tvätt och matlagning
* Dokumentera och rapportera det dagliga arbetet
* Kontakt med anhöriga
* Promenera och vara stöd i vardagen
* Undersköterskor hanterar även enklare medicinska insatser

Om du blir aktuell för anställning kommer du att gå en introduktionsutbildning där du tillsammans med andra sommarvikarier förbereds inför ditt sommarvikariat. Om du har erfarenhet av omvårdnadsarbete sedan innan och erbjuds sommarvikariat kan du även börja arbeta som timvikarie redan under våren.Kvalifikationer
* 18 år fyllda.
* Som undersköterska är det krav på godkänd utbildning motsvarande vårdprogrammet på gymnasiet.
* Ingen särskild utbildning krävs men det är meriterande om du är i pågående omvårdnadsutbildning som exempelvis undersköterske-, sjuksköterske- eller läkarprogrammet. Det är också meriterande om du har erfarenhet av annat omvårdnads-, service- eller socialt arbete eller är i pågående utbildning som arbetsgivaren anser lämplig för anställningen.

Inom vården möter du människor i både glädje och sorg och det ställer stora krav på gott bemötande med alla du träffar i ditt arbete och att du är lyhörd för andras behov och kan samarbeta med dem du möter i arbetet. Du ska sätta din brukares bästa i fokus men även följa de rutiner och regler vi har.

Vi har många brukare som inte har svenska som första språk och därför är det meriterande om du kan fler språk. Men för att instruktioner och dokumentation ska ske på ett säkert och förståeligt sätt måste du kunna behärska det svenska språket obehindrat både i tal och när du skriver.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen så tar inte emot ansökningar via e-post eller post. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Nu söker vi undersköterskor och vårdbiträden till våra vårdboenden i Malmö stad för sommarvikariat 2019.

På ett vårdboende bor de äldre i egna lägenheter, men med gemensamma utrymmen och ges service och omvårdnad dygnet runt. Vi har 42 vårdboenden i Malmö stad och de flesta är också boende för personer med demenssjukdomar.

Många medarbetare som har arbetat som sommarvikarier hos oss säger att det var då deras intresse för att arbeta inom vården startade. Flera av våra sommarvikarier har också utbildat sig vidare till exempelvis undersköterskor, sjuksköterskor och läkare. Kanske är det här startskottet till din framtida anställning!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 juni 2019
Omfattning
Heltid, Deltid
Antal Tjänster
400
Underkategori
Vård & Omsorg
Kontakt
Mejla Bemanningsenheten

Inga fler liknande jobb tillgängliga