Malmö stad Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen · Publicerad 5 apr 2019

Inom hemtjänst bistår du brukaren med vård, omsorg och stöd samt service utifrån brukarens individuella behov, önskemål och förutsättningar. I arbetsuppgifterna ingår det utförande av HSL-uppdrag, besvarande av larm, dokumentation, kontaktmanskap och upprättande av genomförandeplaner. Kontinuerliga tvärprofessionella möten med andra, såsom sjuksköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter och många fler förekommer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är undersköterska med avslutad och godkänd omvårdnadsutbildning på gymnasienivå. Du har erfarenhet av arbete inom ordinärt boende och känner dig trygg i din yrkesroll. Det är meriterande om du har en påbyggnadsutbildning inom vård- och omsorg, till exempel inom demenssjukdom. Det är positivt om du tidigare har haft HSL-delegeringar i form av läkemedelsöverräckning och insulingivning. Då tjänsten innebär snabba omställningar i det vardagliga, söker vi dig som är flexibel och kan göra prioriteringar i ditt arbete. Du är ansvarstagande och har ett serviceinriktat och positivt förhållningssätt. Ett gott bemötande är något du värderar högt i ditt arbete. Som undersköterska använder du dig av kommunikation och dokumentation dagligen och vi ser därför att du behärskar svenska i både tal och skrift. Kunskap i andra språk är meriterande. Eftersom vi färdas med cykel mellan våra brukare är det ett krav att kunna cykla. B körkort är meriterande.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra 5 200 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Var med och bygg morgondagens vård och omsorg - Malmö behöver dig! Enhet Katrinetorp består av 8 hemtjänstgrupper och bistår brukarna som bor i de södra delarna av Malmö. Vi i Katrinetorp har under hösten påbörjat ett koncept som innebär ett arbete i omvårdnadsteam och söker nu undersköterskor som vill vara med på vår fortsatta resa. Arbetet i omvårdnadsteam ska säkra att brukaren får sina behov och insatser tillgodosedda utifrån ett gott kontaktmanskap. Du som undersköterska ges möjlighet till att tillsammans med brukarna arbeta aktivt med planering av insatser utifrån ditt kontaktmanskap och tillsammans med dina kollegor i ditt team. Med detta arbetssätt säkerställer vi att brukaren får den hjälp och stöd utifrån sitt individuella behov, sina önskemål och förutsättningar. Omvårdnadsteam möjliggör dessutom en hög kontinuitet för brukarna och alla våra medarbetare. Vill du bli en del av oss? Vi ser fram emot att få läsa din ansökan!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
21 apr 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
5
Underkategori
Vård & Omsorg

Inga fler liknande jobb tillgängliga