Malmö stad Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen · Publicerad 7 jan

Omvårdnadsarbete och delegerade HSL-uppgifter samt i övrigt förekommande arbetsuppgifter inom hemtjänst. Viktigt att kunna stödja brukaren utifrån dennes individuella behov och önskemål. Ansvarar för att svara på och hantera trygghetslarm som sker på kvällstid. Dokumentation i de olika verksamhetssystemen och följsamhet av rutiner är viktiga delar i arbetet.

Kvalifikationer
Undersköterskeutbildning/omvårdnadsprogram och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom vården. Vi söker dig som känner ett stort engagemang för vård- och omsorg. Du är noggrann, flexibel, kan arbeta självständigt och du har god samarbets- och initiativförmåga. Du har förmåga att kommunicera och anpassa dig efter olika situationer. Då vi förflyttar oss mellan vårdtagarna med cykel måste du kunna cykla. Körkort är meriterande.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. Urval kommer att ske löpande i rekryteringsprocessen.
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Nu söker vi 2 undersköterskor till kvällen i S:t Knuts hemtjänstområde.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
21 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
2
Underkategori
Vård & Omsorg
Kontakt
Mejla Lina Karlsson