Malmö stad Kulturförvaltningen · Publicerad 17 apr 2019

Vi söker nu en projektledare till sommaren för att projektleda sommarkulturskolan under veckorna 23-32. Det kan även bli aktuellt att undervisa barn i åldern 7-13 år i olika konstuttryck och eget skapande inom olika konstformer som dans, serieteckning, animation, cirkus och musik. Med fokus på barnens egen kreativitet och eget skapande. Vi kommer att bedriva undervisningen på flera olika platser runt om i staden. Arbetet utförs i lärarteam där alla tillsammans bidrar till att göra varje barns bästa sommarkulturskola.

Kvalifikationer
Vi söker dig med utbildning inom projektledning samt inom ditt ämne. Du har tidigare erfarenhet att arbeta med projektledning. Det är meriterande om du har: - Pedagogisk utbildning - Högskoleutbildning - Kompetens inom andra av kulturskolans ämnen - Erfarenhet av tidigare projektledning inom kultursektorn. Du ska kunna uttrycka dig både i tal och skrift på svenska och det är meriterande om du har kunskap i något av Malmös andra stora språk. Som person är en duktig projektledare. Du är lyhörd, en god organisatör och har förmåga att kommunicera tydligt. Du håller koll på detaljer samtidigt som du har förmåga att vara helhetsorienterad. Du kan ta kommandot och leda din projektgrupp. Du är en person med stort engagemang som sätter elevernas utveckling och intresse i centrum. Du är självgående, drivande och tar ansvar för din uppgift samt fungerar bra i grupp. Du är relationsskapande, underhåller relationer och har god empatisk förmåga. Eftersom tjänsten innebär arbete med barn och unga kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras av arbetsgivaren. Vi tillämpar löpande rekrytering så ansök redan idag!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat. Vänligen notera att alla ansökningar via Offentliga jobb/Aditro recruit är offentliga handlingar. Malmö stad eftersträvar att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose malmöbornas behov. Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Malmö stad och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Malmö Kulturskola är en del av kulturförvaltningen i Malmö stad och en av landets största kulturskolor med en pedagogisk verksamhet som når över 5 000 barn och ungdomar. Kulturskolan erbjuder kurser i animation, bild & form, dans, musik, serieteckning och teater, och har sitt centrum i Kulturhuset Mazetti, mitt i Malmö. Vi som arbetar på Malmö Kulturskola har som mål att ge Malmös barn och unga undervisning av god kvalitet som är tillgänglig oavsett var i Malmö man bor och vilken bakgrund man har. Vi arbetar målmedvetet för att etablera vår verksamhet i alla stadsdelar.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga