Malmö stad Serviceförvaltningen · Publicerad 20 dec

Gillar du utmaningar och tycker att det är roligt med varierande uppgifter?

Enheten Service inom Kommunteknik söker en arbetsledare till verkstaden tunga fordon. Du har personal-, budget- och arbetsmiljöansvar för en grupp av sex medarbetare - mekaniker och kundmottagare.

Vi arbetar med lastbilar, grönytemaskiner, tunga maskiner samt specialfordon. Som arbetsledare hos oss planerar, leder och fördelar du gruppens arbete. I arbetsledarrollen ingår bland annat rekrytering, rehabilitering, ha regelbundna arbetsplatsträffar, medarbetar- och lönesamtal. I rollen ingår administrativa uppgifter såsom orderhantering, fakturering m.m.

Du utvecklar verksamheten och personalen utifrån kundernas behov samt är delaktig i arbetet med enhetens och avdelningens mål och utvecklingsfrågor.

I tjänsten ingår beredskapsarbete.

Kvalifikationer
Din utbildningsbakgrund är Fordonsteknisk, eller annan teknisk, gymnasieutbildning och du har minst tre års arbetslivserfarenhet inom verkstadsbranschen med inriktning teknisk service och underhåll.
Erfarenhet av arbete i arbetsledande ställning är ett krav.

Som person är du trygg i din ledarroll, har en god kommunikativ förmåga och trivs med att möta människor med olika erfarenheter och bakgrund. Att motivera och stödja dina medarbetare är styrkor hos dig. Du har kundfokus vilket för dig bland annat innebär att du är lyhörd för kundens önskemål. Du arbetar systematiskt för att upprätthålla kvalitet och produktivitet.

Meriterande är om du har:
- någon form av ledarskapsutbildning
- erfarenhet av verkstadsverksamhet som arbetat med en mångsidig vagnpark
inkluderande lastbilar, personbilar traktorer, påhängsutrustning m.m.
- C, CE och/eller BE körkort
- erfarenhet av beredskapsverksamhet
- goda kunskaper i engelska

I övrigt krävs för tjänsten att du har B körkort för manuellt växlad bil, har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift samt goda datorkunskaper.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara i Malmö stads växel. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får god, varierad och näringsriktig mat.

Kommunteknik arbetar för en väl fungerande stadsmiljö och erbjuder lokalt miljöanpassade och ekonomiskt effektiva helhetslösningar av drift, underhåll, skötsel, beredskap och teknisk service inom gator, parker och fastigheter. Avdelningen har cirka 400 anställda och omsätter årligen runt 500 miljoner kronor.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga