Malmö stad Serviceförvaltningen · Publicerad 12 mars 2019

Vi söker en sektionschef till enheten Markskötsel inom Kommunteknik.

Som sektionschef har du ansvar för personal, budget och arbetsmiljö inom sektionen som omfattar 15 medarbetare (under säsong 25 medarbetare). Du planerar, leder och fördelar gruppens arbete samt ansvarar för att utveckla verksamheten mot gemensamma mål.

Tillsammans med övriga sektionschefer ansvarar du för samordningen av Markskötsels resurser för att säkra kvaliteten mot beställarna. Du bidrar aktivt för att skapa en gemensam plattform inom enheten. En viktig uppgift blir att aktivt verka för ett nära, tydligt, coachande och operativt ledarskap mot den uttalade målsättningen självstyrande grupper. Ökad dialog och återkoppling får än större betydelse.

Tillsammans med övriga sektionschefer medverkar du i enhetens chefsmöten med enhetschefen.

Beredskap förekommer i tjänsten.

Kvalifikationer
Du har utbildning som landskapsingenjör eller annan motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Dokumenterade erfarenheter och kunskaper, både på djupet och bredden, inom storskalig grönyteskötsel samt anläggning är ett krav.

Du har minst tre års erfarenhet i ledande befattning med budget och personalansvar.

Meriterande är om du har gått ledarskapsutbildningar/-kurser samt om du har längre erfarenhet som chef/ledare inom områdena.

Du är trygg i ditt ledarskap, är kommunikativ, strukturerad och trivs i mötet med människor med olika bakgrund och erfarenheter samt har modet att ta tag i saker när det sker.

Kundfokus och ekonomisk medvetenhet är tydliga egenskaper hos dig.

Du trivs och stimuleras av att arbeta i en förändringsinriktad verksamhet, har förmågan att se helheten samt trivs med att arbeta såväl självständigt som i team.

B-körkort för manuellt växlad bil och goda kunskaper i svenska såväl i tal som skrift är en förutsättning för tjänsten.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara i Malmö stads växel. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får god, varierad och näringsriktig mat.

Kommunteknik arbetar för en väl fungerande stadsmiljö och erbjuder lokalt miljöanpassade och ekonomiskt effektiva helhetslösningar av drift, underhåll, skötsel, beredskap och teknisk service inom gator, parker och fastigheter. Avdelningen har cirka 400 anställda och omsätter årligen runt 500 miljoner kronor.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga