Malmö stad Serviceförvaltningen · Publicerad 19 feb

Vi söker personalförstärkning till 2019 års säsong. Som skötselarbetare med maskinell inriktning är du med och sköter västra Malmös utemiljö som omfattar parker, gator, torg, stränder, blomsterprogram och runt offentliga byggnader.

Du erbjuds ett omväxlande och kreativt arbete i stadens olika utemiljöer. God fysik är en förutsättning för hållbarhet i arbetet. Du blir ett av kommuntekniks ansikten utåt och utför ditt dagliga arbete bland våra kunder Malmö stads invånare och besökare.

Skötseln innefattar maskinell ogräsrensning- och renhållning samt gräsklippning. Vi har fordon som traktorer, större åkgräsklippare, komprimatorer och fordon som kräver C-behörighet. Du kommer ingå i ett mindre arbetslag men uppdraget innebär även ett visst självständigt ensamarbete.

Det kan även förekomma manuella insatser inom renhållning och grönskötsel.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning inom grönyteskötsel, eller annan utbildning/erfarenhet som kan bedömas likvärdig. Krav för tjänsten är B-körkort för manuellt växlad bil. Har du C-körkort med yrkekompetensbevis är det positivt då vi söker 2-5 personer med C-körkortsbehörighet.

Du ska ha arbetslivserfarenhet från trädgårdsbranschen såsom park- och grönyteskötsel och/ eller renhållningsarbete, eller annan relevant erfarenhet. För oss är det mycket viktigt med en hög serviceanda. Vi ställer därför höga förväntningar på din goda servicekänsla och smidighet i mötet med andra, samt en ansvarskänsla och stolthet i ditt yrkesutförande.

Vissa uppdrag kan innebära ett mer självständigt ensamarbete, vilket kräver din förmåga att planera hur uppdraget ska utföras och att ta egna initiativ.

Grundläggande svenska såväl tal som skrift är krav för tjänsten. Du måste kunna tillgodogöra dig muntliga och skriftliga instruktioner på svenska.

Vi ser det meriterande om du har:
- eftergymnasial utbildning och yrkesbevis inom området.
- utbildning för motorsåg, röjsåg och lift, arbete på väg 1 och 2 samt heta arbeten
- vana av arbete med motorsåg, lift, röjsåg, åkgräsklippare och traktorer
- vana av arbete med gatusopning

Belastningsregister ska uppvisas innan anställning. Inför anställning för säsong två kommer en vibbrationsexponering, enligt AFS 2014:23, genomföras. Resultatet ska uppvisas för arbetsgivaren innan anställning kan bli aktuellt.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
+ Läs mer om jobbet
Om arbetsplatsen
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara i Malmö stads växel. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får god, varierad och näringsriktig mat. Kommunteknik arbetar för en väl fungerande stadsmiljö och erbjuder lokalt miljöanpassade och ekonomiskt effektiva helhetslösningar av drift, underhåll, skötsel, beredskap och teknisk service inom gator, parker och fastigheter. Avdelningen har cirka 400 anställda och omsätter årligen runt 500 miljoner kronor.
+ Läs mer om företaget