Malmö stad · Publicerad 10 sept 2021

Arbetsuppgifter

När vår administrativa chef nu går vidare i sin karriär söker vi hennes efterträdare!

I rollen som administrativ chef kommer du ingå i vår ledningsgupp tillsammans med rektor och två biträdande rektorer. Vi har ett nära samarbete, i såväl ledningsgruppen som mot övriga kollegor, i vårt arbete mot varje elevs bästa skola.

Som administrativ chef hos oss leder, utvecklar och organiserar du arbetet på skolenheten inom ramen för ditt uppdrag. Dina faktiska arbetsuppgifter kan därför röra sig om bland annat administrativt arbete inom fastighetsfrågor/lokaler, myndighets- och skoljuridiska frågor, inköp och upphandlingar, systematiskt arbetsmiljöarbete, systematiskt brandskyddsarbete. Du har också ett ledaransvar över ett tiotal av våra medarbetare, vår administratör, vår vaktmästare och våra elevassistenter. I uppdraget ingår det också samverkan med andra förvaltningar, myndigheter, vårdnadshavare, närsamhället och andra skolenheter.

Ta chansen och sök till oss med en möjlighet till ett kreativt och givande uppdrag på en arbetsplats var tydliga förväntningar, engagemang, och ömsesidig respekt står högt i kurs.

Kvalifikationer

Du som söker har en akademisk utbildning med minst 180hp med relevant inriktning. Har du gått något ledarutvecklingsprogram eller någon ledarutbildning är det meriterande.

Du behöver ha erfarenhet av kvalificerade administrativa uppdrag och ha en god vana av att arbeta i IT-system. Har du erfarenhet av tidigare arbete i skolan är meriterande.

Som person får du energi av att samarbeta med dina kollegor. Du arbetar metodiskt och strukturerat, med ibland många arbetsuppgifter pågående parallellt. Samtidigt har du ett öppet sinne och ser därför positivt på tillvaron och situationer och uppgifter du ställs inför.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

Kungshögsskolan är en F-6 skola med ca 530 elever. Vi arbetar för varje elevs bästa skola genom bemötande och ett likvärdigt förhållningssätt. Vi arbetar med att bygga nära relationer mellan elever och personal genom ömsesidig respekt och tillit. På skolan arbetar vi för att skapa en gemensam elevsyn med fokus på bemötande och förhållningssätt för att skapa likvärdighet, trygghet och studiero för att alla skolans elever. För att på så sätt ge goda förutsättningar för eleverna att hitta inre motivation och glädje i sitt lärande. Vi har höga, tydliga förväntningar på varje elev och möter varje elev där de befinner sig, individualiserar och anpassar undervisningen. Vi värdesätter engagemang, ansvar och ett professionellt förhållningssätt i uppdraget hos våra medarbetare. Vår skola är i en nybyggnads/ombyggnadsprocess och vi ser fram emot att flytta in i vår nya skola under läsåret 2023/2024.

Grundskoleförvaltningen - stadens största förvaltning med 84 skolor, 6000 medarbetare och 34000 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans - varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka.

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: enligt överenskommelse

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta ovan nämnda kontaktpersoner.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
27 sept 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Chefsbefattningar
Hemsida
http://malmo.se

Inga fler liknande jobb tillgängliga